Kablosuz Ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz Ağ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2012 00:00

Haberin Devamı

Türk’ün olimpiyatla kavgası

Koskoca bir olimpiyatı daha koltuklara yayılıp, söylene söylene geride bırakıyoruz. Belki yeni kuşak ders alır da çoluğunu çocuğunu anaokulundan önce herhangi bir spor dalına başlatır

Bugün sona erecek olan 2012 Yaz Olimpiyatları bitmeden anlamış olduk ki Türk insanının başarılı olamamasının önündeki tek engel yine kendisi. Başarısız olmaya karşı sadece masumane bir tavırla ‘yarış heyecanı’ diyebilecekken rüzgar, hava koşulları, vesaireden dem vurmaları bunun en büyük kanıtı. Özetle, koskoca bir olimpiyatı daha koltuklarda yayılıp, söylene söylene geride bıraktık, belki yeni kuşak ders alır da çoluğunu çocuğunu anaokulundan önce herhangi bir spor dalına başlatır. Kişisel olimpiyat sürecim içinse şunu söyleyebilirim ki, Google’da yarıştığım engelli koşuda kaybettim ama ekran ışığının az olması sebebiyle... Merhaba ben de Türk’üm.

twiter'dan

Haberin Devamı

SANKİ KAVİMLER GÖÇÜ

@tolgainan: Şimdi de ‘Olimpiyat’ adlı şiiri okumak üzere 3-B sınıfından...
@AveBAveB: Bugün ülke olarak Google’da engelli 100 metre koştuk. Artık hepimizin kasları var. Hepimiz olimpiyat çocuğu olduk.
@monvue: Sırf olimpiyat uygulamalı diye kazanıp derece alamıyoruz. Test olsa kesin kopya falan çekip bir şekilde dereceye girerdik.
@Sipsili_Marpuc: “Altın fiyatları çok yüksek şimdi almayalım, Kasım’a doğru düşecek o zaman alırız.” Türkiye Olimpiyat Komitesi
@kelebenk: Olimpiyat oyunlarında yüzme yarışlarını izlerken fark ettim ki ben filleme, bizonlama ya da danalama falan yüzüyorum.
@edvardnorton: Ne yürüdüler arkadaş ya, olimpiyat değil kavimler göçü.
@beyinsiz_adam: Zaman adeta Usain Bolt hızıyla umarsızca akıp gidiyor. (Olimpiyat ruhuyla Devlet Bahçeli duygusallığını birleştirdim)
@kucukiskender: Para topluyoruz aramızda, bir çeyrek altın alıp olimpiyat komitesi başkanına takacağız havaalanında.
@Benbirpisligim: Google ana sayfasında çıkan olimpiyat oyunlarında öyle çok hırs yapıyorum ki, sanki Londra’da altın madalya için yarışıyorum.
@BenKadinim: Londra’daki kiliselere ‘Hoşgeldin Ya Şehr-i Olimpiyat’ yazılı ışıklı yazılar koymuşlar mıdır acaba?
@ters_sozluk: Olimpiyat: Çocuğunu uyutmaya çalışan Laz vatandaşımızın uğraş cümlesi. ‘Ula olum pi yat, olum pi yat lan, yat.’
@fayntenks: Olimpiyat yarışlarında, “Havuza bombalama atlama” diye bir dal olsaydı, şu an kesin finaldeydik. (bak bak oğlum, bombaya bak, UUUUUOOOOPS)
@DuzAdam_Sami: Londra Olimpiyat Oyunları açılış töreninde gözler bir Mahmut Tuncer’i aramadı değil. Halay çekilirdi, ağıt yakılırdı, gözlerimiz dolardı.
@Caramawoosh: Anneme, olimpiyat rekorunu kırdım desem, annem, “Üzülme yenisini alırız” der.
@Zulumdul: Olimpiyat oyunlarında hiç adını duymadığım ülkeler var. Kalabalık dursun, zengin göstersin diye kafadan ülke uydurmuşlar. İngiliz oyunu bunlar!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!