Julia Cesar imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Julia Cesar imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2009 15:56

Gaziantepspor'un yeni transferi Julio Cesar saat 14.00'de gerçekleşen törende birbuçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu sözleşmeye imza atarak resmen Gaziantepsporlu oldu.

Haberin Devamı

Julia Cesar'ın imza töreninden fotoğraflar 

Törende konuşan kulübün basın sözcüsü Mehmet Kızıl "Biraz geç oldu ama oldu. Çok iyi bir futbolcuyu renklerimize bağladık. Daha da güçlendik. Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam ile yeni transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Gündemimizde çok iyi bir forvet oyuncusu var" şeklinde konuştu.

CESAR KIZIL'IN HEDİYESİ

Mehmet Kızıl Julio Cesar'ın tüm maliyetinin Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl tarafından karşılanacağını, bu oyuncunun başkanın kulübe bir hediyesi olduğunu ve kulübün kasasından tek kuruş para çıkmayacağını da sözlerine ekledi.

CESAR "TÜRK FUTBOLUNU TANIYORUM"

Cesar bir soru üzerine "Türk futbolunu avrupadaki maçlarından tanıyorum. İyi ve zorlu bir lig olduğunu biliyorum ve başarılı olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

FENER'İ YENEBİLİRİZ, CESAR'IN OYNATMA KARARI SAĞLAM'INDIR

Haberin Devamı

Bir sonu üzerine Mehmet Kızıl şu ilginç açıklamayı yaptı: "Sezon başında Fenerbahçe ile Kemal sorunu yaşamıştık. Aramızda gergin bir ortam oluşmuştu ve şimdi aynı ortam Bekir olayında gerçekleşti. İlk maçtaki gerilimden biz kazançlı çıkmıştık. Umarım yine öyle olur. Fenerbahçe büyük bir kulüp, iyi bir takım ama biz de güçlü bir camiayız. Bundan önceki Kemal olayında sergilediğimiz dik duruşu Bekir olayında da sergiledik ve bu duruş konusunda tüm yönetim olarak Başkanımızın arkasındayız. Cesar, Hocamız isterse ve hazır görürse Fenerbahçe maçında oynayabilir. Bunun kararını hocamız verir"

GENEL MENEJER ÖZÜR DİLEDİ

Günün sabah kısmında, Cesar'ın sağlık muayenesi sırasında basın mensupları ile tartışan ve kulüp yöneticileri hakkında "Başlarım yöneticisine" cümlesini kuran kulüp menejeri Abdurahman Bayındır yaşananlar için özür dilerken "Birkaç günün stresi yüzünden oluşan gerginlikten dolayı istenmeyen şeyler yaşandı. Özür dilemekte bir erdemdir. Yöneticilerimden, basın mensuplarından ve tüm Gaziantepspor komuoyundan özür diliyorum" şeklinde konuştu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!