Joshua-Klitschko maçının tarihi açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Joshua-Klitschko maçının tarihi açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2016 13:47

Boksta son dönemin parlayan ismi Anthony Joshua ile Wladimir Klitschko arasındaki maçın tarihi belli oldu. 10 Aralık Cumartesi günü İngiltere'de yapılacak maçın değeri tam 30 milyon sterlin (114 milyon TL).

Haberin Devamı

Tyson Fury’nin, Wladimir Klitschko karşısına çıkamamasının ardından gözler daha büyük bir müsabakaya çevrilmişti.

Son dönemlerin idol ismi Anthony Joshua ile Wladimir Klitschko’nun ringe çıkacağı tarih belli oldu. İki boksör 10 Aralık Cumartesi günü karşı karşıya gelecekler.

Müsabaka The Manchester Arena ya da Principality Stadium’da yapılacak. O2 Arena’da o tarih için konserlerin ayarlandığı belirtiliyor.

JOSHUA 2013'TEN BERİ YENİLMİYOR
2012 Londra Olimpiyatları’nda altın madalya aldıktan sonra profesyonel olan Anthony Joshua, 2013 yılından bu yana yenilgi almadı.

26 yaşındaki Joshua ve 40’lık Klitschko 30 milyon sterlin (114 milyon TL) bedelindeki şampiyonluk için dövüşecekler.

Tüm zamanlarda ağırsıklet şampiyonluğunu en fazla süre elinde bulunduran sporcu olan Ukraynalı Klitschko ise Fury karşısında kaybettiği itibarını geri kazanmak için sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Joshua-Klitschko maçının tarihi açıklandı
HAYE, JOSHUA'YI DESTEKLİYOR
Diğer taraftan Klitschko’nun son karşılaştığı İngiliz David Haye, Joshua’ya destek veriyor. Ukraynalı boksöre kaybeden Haye, “Joshua en iyi zamanlarını yaşıyor. Klitschko ringe her zaman hazır ve zinde çıkacak bir görüntüde ama eski formunda değil. Joshua çok taze ve genç, azimli. Klitschko ise yaşlı” diye konuştu. (amkspor.sozcu.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!