Jordan'ın oğlu tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Jordanın oğlu tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2012 09:56

Michael Jordan'ın küçük oğlu Marcus Jordan, hayat kadınlarıyla tartıştığı için tutuklandı.

Haberin Devamı

Basketbolseverler.com'un derlediği habere göre, NBA efsanesi Michael Jordan'ın küçük oğlu Marcus annesi Juanita ve babası Michael'ın evliliklerini bitirmelerinin ardından ilk olarak basketbolu bıraktı, sonra üniversiteden ayrıldı ve bu arada özellikle de hayat kadınları ve porno yıldızlarıyla hep ismi bir şekilde haberlerde yer almaya başladı.

Şimdi ise gerçekten Marcus Jordan'ın desteğe veya yardıma ihtiyacı olduğunu gösteren bir olay daha yaşandı. Jordan'ın küçük oğlu Omaha'da Embassy Suites otelinin önünde saat sabah 2.11 de iki hayat kadınıyla tartıştığı için tutuklandı. Polis, Marcus'ın sarhoş olduğunu ve polise hiç yardımcı olmadığı gibi son derece agresif bir davranış içinde bulunduğunu çevreyi rahatsız ettiği için de tutuklandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bu arada polisin Marcus'ı tutuklaması sırasında da karşı koyduğunu ve kelepçelerin zor kullanarak geçirildiği belirtildi. Kavganın nedeni tam net olarak anlaşılmazken, otelin gece personelinden birisi Marcus'un iki kadınla pazarlık yaparken kavganın çıktığını belirtmiş.

Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyoruz ama Marcus Jordan'da işlerin iyi gitmediği bir gerçek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!