Jardel, Milan'ın transfer listesinde

Güncelleme Tarihi:

Jardel, Milanın transfer listesinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2001 00:00


İtalyan basını, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye 1. Futbol Ligi'nde attığı gollerle Galatasaray’ın başarılarında önemli pay sahibi olan Jardel'in, Milan'ın transfer listesine yer aldığını iddia etti. Milan Kulübü Başkanı Silvio Berlusconi'nin, ünlü isimleri transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.
Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan haberlerde çok farklı isimler A.C Milan’ın transfer listesinde yer alırken, Berlusconi’nin 200 milyar lireti (yaklaşık 100 milyon dolar) gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Corriere dello Sport gazetesi listeye Beckham, (Manchester United), Morientes (Real Madrid), Thuram (Parma), Rui Costa (Fiorentina), Jardel (Galatasaray) ve Rivaldo’yu (Barcelona) koyarken; La Gazzetta dello Sport gazetesi Lazio’dan Veron, Crespo, Salas ve Leeds United’den Mark Viduka’nın kırmızı-siyahlıların transfer listesinde olduğunu öne sürdü.

Tutto Sport gazetesi ise Berlusconi’nin Veron, Rivaldo, Buffon ve Anelka’yı da istediği kaydedildi. Gazete, İnter'in transfer listesinde ise Galatasaray’dan Emre Belözoğlu, ileride Vieri ve Ronaldo’nun alternatifi olarak Galatasaray’dan Jardel veya Valencia’dan John Carew’in bulunduğunu belirtti.

TEKRAR TERİM
Bu arada İtalyan basını, son 3 gündür Milan’ın gelecekteki teknik direktörü için Marcello Lippi’yi ön plana çıkartırken, bugün yapılan yorumlarda Fatih Terim tekrardan favori olarak gösterilmeye başlandı.

Corriere dello Sport gazetesi, "Lippi, Milan’a girmeye hazır ama Fatih Terim ile her zaman için bir verilen taahhüt var. Bazı sorunlar ve sancılar olsa da bu kesinlikle silinemez" derken, "Terim mesaj yollamıyor, bekliyor ve Fiorentina’ya taraftarlık ediyor" başlığıyla, Terim’in sık aralıklarla Floransa’daki eski yardımcıları Antognoni, Di Gennaro, Santercole’yi arayıp, mor menekşelerde işlerin nasıl gittiğini sorduğunu yazdı.

Tutto Sport gazetesi de „Terim’in kişiliği üzerinde bir şaşkınlık olsa da Terim, Lippi ve Tassotti arasında favori“ ifadesini kullandı. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!