Jardel:En büyük benim

Güncelleme Tarihi:

Jardel:En büyük benim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

BBC'nin "45 Dakika" adlı programına konuk olan G.Saray'ın süper golcüsü Mario Jardel, "Dünyanın en iyi golcüsü benim" dedi.

Futbolun amacının gol atmak olduğunu söyleyen başarılı golcü, "Benim en iyi yaptığım şey de zaten bu. Geçen yıl dünyanın en iyi golcüsüydüm. İstatistiklere göre de en iyi forvet oyuncusu bendim. Bu yıl da bu unvanı tekrar kazanacağımı sanıyorum. Çünkü geçen yıla kıyasla daha çok gol attım. Bu yüzden de dünyada tanınıyorum. Yazık ki, insanlar bunu anlayamıyor. Herkese futbolun gol istediğini hatırlatmak isterim. En iyi gol atan da benim." dedi.

Sarı kırmızılı futbolcu, "Portekiz ile Türkiye'de oynamanın farkı nedir?" şeklindeki soruya ise "Türkiye'de oynamam benim için büyük bir tecrübe oldu. Portekiz futbolu Brezilya futboluna çok benziyor. Portekiz Ligi belki daha hızlı ve adını Türkiye Ligi'den daha çok duyuruyor. Türkiye Ligi, iyi futboluyla tanınıyor. Şampiyonlar Ligi'ne giren G.Saray büyük bir takım. Hem UEFA Kupası'nı, hem Süper Kupa'yı kazandı" dedi.

Türkiye'ye gelmesinde en büyük etkenin G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması olduğunu söyleyen Bay Gol, "Türkiye'de oynamak benim ve ailem için, spor, kültürel açıdan ve her bakımdan büyük tecrübe oldu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!