İzmir'de çifte hazırlık

Güncelleme Tarihi:

İzmirde çifte hazırlık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2012 10:56

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımları, Avrupa kupalarında yapacakları maçlara, İzmir'de birlikte antrenman yaparak hazırlanıyor.

Türkiye'yi EuroLeague-2'de temsil eden ve İtalya'daki grup maçlarında 3 galibiyet ve 1 yenilgiyle üst tura çıkmayı başaran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 Nisan'da başlayacak müsabakalarda da başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Galatasaray ise 6 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek IWBF Champions Cup Final Grubu'na hazırlanıyor.

Celal Atik Spor Salonu'nda antrenman yapan iki Avrupa temsilcisi, birbirleriyle yaptıkları hazırlık maçlarıyla güç depoluyor.

Galatasaray'ın antrenörü Sedat İncesu, Avrupa maçları öncesi hazırlık döneminin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Hazırlıklarımızı Pazartesi gününden bu yana Celal Atik Spor Salonu'nda sürdürüyoruz. Hazırlık dönemi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teklif götürmemizin nedeni, bir çok rekoru elinde bulundurması ve yıllardır tekerlekli sandalye basketboluna altyapısıyla hizmet veren bir kulüp olmasıdır. İki takımın da
ellerinden gelenin en iyisini yaparak Avrupa'da başarı sağlayacağı inancındayım” dedi.

Galatasaray ile antrenman yaptıkları için şanslı olduklarını kaydeden İzmir Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Harman Yazıcıoğlu da Avrupada ses getirecek bir başarı elde etmek istediklerini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!