"İyi oynasanız bile pek şansınız yoktur"

Güncelleme Tarihi:

İyi oynasanız bile pek şansınız yoktur
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 09:37

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyesi'nin Antrenörü Nizamettin Çakır, Arkas Spor'a 3-0 yenildikleri maça ilişkin konuştu.

Haberin Devamı

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyesi'nin Antrenörü Nizamettin Çakır, Arkas Spor'a 3-0 yenildikleri maça ilişkin, "Bazen çok iyi oynasanız da büyük takımların kazanma şansı her zaman fazla" dedi.

Çakır yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri ile oynadıklarını söyledi. Maçı, her şeyi denemelerine rağmen kazanamadıklarını belirten Çakır, şöyle konuştu:

"Hakikaten bugün takımımız iyi oynadı. Ama iyi oyun yetmiyor. Bir yerden sonra set kazanmak, maç kazanmak, puan kazanmak gerekiyor. Türkiye'nin en iyi takımlarından biri ile oynadık. 3. seti alabilseydik belki izleyicilerimize daha iyi bir maç izletirdik. Belki puan alma şansımız da devam ederdi. Çocuklar mücadele ettiler. Oyundan memnunum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bazen çok iyi oynasanız da büyük takımların kazanma şansı her zaman fazla."

Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag ise maçın zor olacağını bildiklerini ifade ederek, "Geçen maçta İstanbul Büyükşehir Belediye maçında çok iyi oynadılar ve 5. sette kaybettiler. Evde iyi oynadıklarını biliyorduk. Maç boyunca konsantrasyonu sağlamamız lazımdı. İlk 2 set bunu başardık. 3. sette daha basit hatalarla başladık ve bizim için 3. seti kazanmak zor oldu" ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!