Iverson'a ırkçı davranış

Güncelleme Tarihi:

Iversona ırkçı davranış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2011 13:23

Atlanta polisi Beşiktaş Cola Turka'nın yıldız oyuncusu Allen Iverson'ın Lamborghini marka arabasına muayene tarihi dolduğu için el koydu.

Haberin Devamı

Iverson'ın arabasını hiç bir kural ihlali yapmamasına rağmen kenara çeken polis, arabayı kullanmayan Iverson'a muayene tarihi dolduğu için bir ceza kesti ve arabasına el koydu.

Atlanta polisinin tutumuna siyahi organizasyonlardan büyük tepki geldi. "Bir siyahi Lamborghinini kullanamaz mı?" ve "Ceza yeterli olmaz mıydı?" gibi sorgulayan başlıklarla basına açıklamalar yapan siyahi organizasyonlar, genelde muayenesi dolmuş arabalara para cezası kesildiği ve bir uyarıyla araba sahibinin yoluna devam etmesine izin verildiğini belirtirken, polisin direksiyonun arkasındaki kişinin siyahi olduğunu görünce arabayı durdurma kararı aldığına da değindiler. Bu arada Iverson hiç bir sorun yaratmazken, polise hiç bir itirazda bulunmamış ve Lamborghini'nin arkasından gelen ve Rolls Royce arabada onları takip eden arkadaşlarına katılarak yoluna devam etmiş. Atlanta polisi ise Rolls Royce ile ilgili hiçbir eksik veya ihmal bulamamış. (basketbolseverler.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!