İtalyan spor adamlarına ödülleri verildi

Güncelleme Tarihi:

İtalyan spor adamlarına ödülleri verildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2012 10:01

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 2011-2012 sezonun sona ermesiyle başarılı olan spor adamlarına, İtalyan Spor Yazarları Derneği (USSI) tarafından ödülleri verildi.

TRT Türk İtalya Temsilcisi Dündar Keşaplı'nın da yönetim kurulunda yer aldığı İtalyan Spor Yazarları Derneği'nin geleneksel 24. sezon sonu ödülleri, başkent Roma'daki Circolo Canottieri Aniene Kulübü'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

İtalyan sporunun önde gelen isimlerinin katıldığı törende, kısa bir süre önce, kötü bir sezon geçiren FC Inter'in başına gelerek, takımıyla gösterdiği başarılı performans nedeniyle Andrea Stramaccioni'ye jüri özel ödülü verildi.
AS Romalı genç futbolcu Bojan Krkic ile Laziolu Cristian Ledesma da geçirdikleri başarılı sezon ve kişisel performansları dolayısıyla spor yazarları derneğince ödüle layık görüldüler.

Ödül töreninde, İtalya'nın efsanevi kalecisi Dino Zoff'a da başarılı kariyeri nedeniyle 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ana sponsorlarından “Continental” firmasının özel ödülü verildi.
İtalyan spor yazarları derneğince farklı branşlarda 20 kişiye ödül dağıtıldı.

Törende, ödül alan sporculara, bu yıl Avrupa Şampiyonası'nda kullanılacak olan resmi futbol topu da hediye edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!