İtalyan sarması

Güncelleme Tarihi:

İtalyan sarması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 1997 00:00

Reha ERUS
Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Alman takımlarına değil İtalyan sarmasına yenildik.

Borussia Dortmund'un yeni Teknik Direktörü Nevio Scala tüm eksikliklerine karşın ülkesinin tipik adam adama savunma sistemini uygulayarak üç puanı Ali Sami Yen'den rahat çıkardı. Tehlikeli Hakan ve İlie'yi, Kohler (sonra Kree) ve Julia Sezar ile evlendiren Teknik Direktör Scala, Hagi'nin başına da Lambert'i dikince işini kolaylaştırdı. Scala kendisine bir de Chapuisat gibi İsviçreli müttefik bulup ardından şansa sığınınca ilk sınavını fazlasıyla verdi.

İKAZ ISLIKLARI

Bayern'in hocası Giovanni Trapattoni belki önceleri Beşiktaş'ı küçümsedi. Hele ilk gol erken gelince farka gidileceğini sandı. Oysa siyah beyazlılar çabuk toparlanınca kendisine özgü kenardan ikaz ıslıkları ile oyuncularını hizaya getirdi.

İtalyan teknik adamlar derslerini iyi çalışmışlar. Romanya A.Ş., kupalarda rakip biraz çetin ceviz olunca siniyorlar. Duran toplarla gol aramak Şampiyonlar Ligi'nde sökmüyor.

Beşiktaş'tan da bu kadrosuyla fazlası beklenemez. Biraz Amokachi, Trapattoni'nin yüreğini hoplattı o kadar. Alman değil İtalyan sarmasına geldik.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!