İtalyan rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

İtalyan rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Büyük ilgi gördü

Fenerbahçe önceki gece İstanbul'a getirdiği İtalyan Teknik Direktör Ancelotti ile ön anlaşma imzaladı. Çırağan Otel'inin Sultan Dairesi'nde eşi ile birlikte ağırlanan ve kendisine gösterilen büyük ilgi karşısında şaşkına dönen genç teknik adam, dün sabah tesisleri gezdi ve hayran kaldı.

Tesisleri inceledi

İlk önce kulübe gelen ardından, Dereağzı Kamp Tesisleri ve yeni yapılmakta olan çim sahaları inceleyen Ancelotti daha sonra stadı gezdi. Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı konuşmada tesislerden övgü ile bahseden Ancelotti akşam saatlerinde ön protokolü imzaladı.

Bu akşam dönüyor

Öğleden sonra Küçükyalı'daki Çapari restaurantta yemek yiyen İtalyan çalıştırıcı, bu akşam ülkesine dönecek. Eski kulübü Parma ile masaya oturacak olan Ancelotti, bu kulüple olan pürüzleri giderip ilişkisini kesecek. Ancelotti gelecek hafta Türkiye'ye gelerek takımın çalışma programını belirleyecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Türkiye'nin ufku açıldı

Yıldırım da Ancelotti'nin F.Bahçe'ye gelmesiyle Türk futbolunun ufkunun açıldığını söyledi. Yıldırım, ‘‘İtalyanlar kendi ülkelerinden pek dışarıya çıkmazlar. Giderlerse de Almanya Ligi'nin büyük kulüplerini seçerler. F.Bahçe bir ilke imza atıp bir İtalyan çalıştırıcıyı Türkiye'ye getirdi. Türk futbolu çok şey kazanacak’’ dedi.

Bayan Ancelotti ev baktı

Fenerbahçe'nin anlaştığı İtalyan çalıştırıcı Ancelotti dün kulüple ilgili incelemelerde bulunurken, eşi Luisa da İstanbul'da kalacakları ev konusunda araştırma yaptı. Luisa Ancelotti, Fenerbahçeli yönetici Ahmet Eraslan ile birlikte Küçük Çamlıca'da kiralık evlere baktı. Dolaştığı evler arasında iki tanesini beğenen Luisa Ancelotti, hangisini tutacakları hakkında kesin kararı, gelecek hafta resmi sözleşme imzalandıktan sonra vereceğini belirtti.

İŞ BÖLÜMÜ

Eşi Luisa ile birlikte kulübe gelen Ancelotti, daha sonra eşinden ayrılıp tesislerde incelemelerde bulunurken, eşi de İstanbul'da kalacakları evi belirlemek üzere daireleri gezdi.

TESİSLERİ BEĞENDİ

Başkan Aziz Yıldırım ile gündüz tesislerde incelemeler yapan Ancelotti, akşam da masaya oturdu. İtalyan çalıştırıcı ön protokol imzalarken, Yıldırım, Ancelotti ile Türk futbolunun ufkunun açıldığını söyledi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!