İtalya zaferi kutluyor

Güncelleme Tarihi:

İtalya zaferi kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye karşısında alınan galibiyeti zafer olarak yorumlayan İtalyan basını, Erman Kunter'in ikinci yarıda taktik hatası yaptığını ileri sürdü.

Türkler'i devirdik

Basketbol Milli Takımımızın Ankara'da İtalya'ya 72-64 yenilmesi İtalyan basınında geniş yer buldu. Letonya'nın Gürcistan'ı 99-63, Çek Cumhiriyeti'nin de deplasmanda İsveç'i 97-93 yendiğine değinen ve Türkiye galibiyetini büyük bir zafer olarak duyuran İtalyan basını, ‘‘Güçlü Türkiye'yi, güçlü seyircisi önünde devirdik’’ başlıkları attı.

Kurter hatalıydı

Yorumlarda Erman Kunter'in ikinci devre başında taktik hata yaptığını, en etkili oyuncu Hüseyin'in kenarda oturtulmasının galibiyeti hazırladığı ileri sürüldü. Gazeteler, ümit takımlarına 51 sayı atan İbrahim Kutluay'ın etkisiz olduğunu, Harun Erdenay'ın da savunma içinde eridiğini yazdı.

Opava'ya gidiyorlar

Milli Takım Antrenörü Erman Kunter ise ikinci yarıda skor üretmek için riske girdiklerini ancak istedikleri oyunu oturtamadıklarını belirterek, ‘‘Çekler'i yenerek şansımızı arttıracağız’’ dedi. Milli Takımımız yarın yapılacak grup eleme maçı için bugün Opava'ya hareket edecekler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!