İstediğimizi alacağız

Güncelleme Tarihi:

İstediğimizi alacağız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2011 16:30

Samsunspor Kulübü Yardımcı Antrenörü Serdar Dayat, “Takımımızın uyumlu bir oyun ortaya koyması dahilinde İstanbul deplasmanından istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyorum” dedi

Dayat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yarından itibaren yeniden başlayacaklarını belirten Dayat, “Geçtiğimiz hafta defans ve hücum ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdik. Oyuncularımıza 3 günlük izin verdik. Yarından itibaren hazırlık çalışmalarına kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından puan alabileceklerine inandığını vurgulayan Dayat, “Bu maçta rakibimize topla oynama şansı vermemeliyiz. Takımımızın uyumlu bir oyun ortaya koyması dahilinde bu deplasmandan istediğimiz şekilde döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Ligdeki bütün maçların ayrı bir öneminin bulunduğunun altını çizen Dayat, şunları kaydetti: “Rakibimiz Spor Toto Süper Lig'de kalıcı ve önemli bir takım. Ayağa iyi pas yapan önemli isimleri kadrosunda bulunduran bir ekip. Samsunspor da iyi bir kadroya sahip. Bu zorlu deplasmanda hedefimiz galibiyet. Bu maçta alacağımız galibiyet bizim için büyük öneme sahip. İnşallah elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarak bizim için büyük önem taşıyan bu maçtan galip ayrılırız.”

Spor Toto Süper Lig'de başarılı olma adına sezon başından bu yana hassas bir çalışma içinde olduklarını belirten Dayat, “Samsunspor olarak sezon başından bu yana hummalı bir çalışma içindeydik. Takımımızdan ve oynanan oyundan şu ana kadar memnunuz. Kadromuza son anda dahil ettiğimiz arkadaşlarımız daha önce yerlerini almış olsalardı şu an başka bir Samsunspor karşımızda olacaktı. Ancak oyuncularımızın antrenmanlarda sergilediği performanstan ve mücadeleden memnunuz. İnşallah başarılı bir sezon geçirerek hedefimize ulaşırız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!