İşte yönetimin 'Feda'sı

Güncelleme Tarihi:

İşte yönetimin Fedası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 01:29

Beşiktaş'ta Denetleme Kurulu raporuna göre, Ahmet Nur Çebi, kulübe en fazla para veren yönetici olurken, kulübün mali konularda yeniden yapılanma sürecine girdiği belirtildi.

Haberin Devamı

YAŞADIĞI maddi sıkıntılar nedeniyle “Feda” sloganı benimseyerek yola devam eden Beşiktaş yönetiminde, kimin kulübe ne kadar para verdiği denetleme kurulu tarafından açıklandı. Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu, Fikret Orman yönetiminin göreve geldiğinden bu yana kulübe verdiği para miktarlarını belirlerken, en fazla parayı Ahmet Nur Çebi’nin verdiği öğrenildi.

Hazırlanan rapora göre kulübe Ahmet Nur Çebi 6 milyon 400 bin Türk Lirası verdi. Yöneticilerden Tamer Kıran 5 milyon 700 bin Türk Lirası ile onu izlerken, başkan Fikret Orman da cebinden 4 milyon 800 bin Lira ödeme yaptı. Diğer yöneticilerden Ahmet Kavalcı 1 milyon Lira verirken, Deniz Atalay da 356 bin Lira ile onu izledi.

KALECİ FORMALARI SATIŞTA

ÖTE yandan, Beşiktaş ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Kurulduğundan bu yana ilk kez Beşiktaş kaleci formaları satışa çıkartıldı. Beşiktaş ürün sorumlusu Metin Albayrak ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek şöyle dedi.

Haberin Devamı

“Geçmişten bugüne kalemizi koruyanların formaları satışa çıkartılmıyordu. Şimdi yeni bir karar alarak McGroger, Cenk, Emre gibi kalecilerimizin formalarını satışa çıkarttık. Kırmızı ve mavi renkteki kaleci formaları için inanılmaz talep vardı. Bunları karşılamaya çalışıyoruz.”
Bu arada Ankara Kartal Yuvası işletmecisi Burak Sür de ülke genelinde rekor sayıda forma satışının Başkent’te olmasından gurur duyduklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!