İşte Sercan Sararer'in geliş nedeni

Güncelleme Tarihi:

İşte Sercan Sararerin geliş nedeni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 09:34

Almanya'nın Greuther Fürth takımında top koşturan Sercan Saraer'in, İstanbul'a milli takım sponsoru olan Nike firması için geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Takımının yaptığı bir haftalık izni değerlendirerek, kardeşiyle birlikte İstanbul'a gelen Sercan Sararer, Nike firmasıyla ayakkabı sponsorluğu anlaşması yaptı. 
 
Almanya'da yaşayan ve Saraer ailesine yakın bir isim olan Futbol Ekonomisti ve FIFA Menajeri Yaşar Çalışır, konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sercan, İstanbul'a Nike'la yapacağı sponsorluk anlaşması için geldi. Fenerbahçeli yetkililer ise son derece nazik bir davranış örneği sergileyerek, kendisine Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı ve kulüp tesislerini gezdirdiler. Bu bir transfer görüşmesi ya da teması değildir. Sercan, takımı Greuther Fürth'te devam edecek" dedi.

DORTMUND VE LEVERKUSEN'İN GÜNDEMİNDE

Yaşar Çalışır, Sercan'a geçen sezonun Bundesliga şampiyonu Borussia Dortmund ile Bayer Leverkusen'in de talip olduğunu belirterek, "Borussia Dortmund'a transferi devre arasında da gerçekleşebilir. Dortmundlu yetkililer onu çok istiyor" dedi.

Haberin Devamı

TÜRK TAKIMLARININ GÖZDESİ

Bundesliga'ya bu sezon çıkan Greuther Fürth'te forma giyen Sercan Sararer, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından sürpriz bir şekilde A Milli Takım aday kadrosuna davet edilince bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Almanya, Avusturya ve Portekiz'de oynanan hazırlık maçlarında sergilediği futbolla göz dolduran genç isim, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!