İşte salih'in kusma sebebi

Güncelleme Tarihi:

İşte salihin kusma sebebi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2013 16:06

Fethiyespor ile oynanan karşılaşmanın sonlarına doğru saha ortasında kusan Fenerbahçeli Salih’in sorunu anlaşıldı: Psikolojik…

Haberin Devamı

Karşılaşmadan 24 saat önce…Salih ilk 11’de oynayacağını öğrenince bir yakınını arıyor. Sözlerine şöyle başlıyor; ”Abi yarın ilk 11’deymişim. Yine kusacağım… “ Yakını Salih’in bu sözlerine şaşırıyor ve şu sözlerle yanıt veriyor; “Neden böyle düşünüyorsun?” Salih başlar anlatmaya. Geçtiğimiz sezon ilk kez ilk 11’de oynadığım Pendikspor karşılaşmasında tempoya dayanamamış ve kusmuştum. Bu maçta da yine tempoyu kaldıramayabilirim.

POZİTİF DÜŞÜN…

Salih’in yakın dostu bu sözler üzerine Salih’e moral vermeye çalışır; “ Sen eğer böyle düşünürsen yarın bu olur. Pozitif düşün. Olumsuz düşünürsen o düşünce mutlaka başına gelir…” Ancak Salih bu sözler üzerine de hala ikna olmaz…Geçtiğimiz yıl Pendikspor maçında yaşadıklarını yine yaşayacağına kendisini inandırmıştır…Bu psikoloji ile maça çıkar ve dediği olur. Şimdi yakınları kara kara Salih’i bu psikolojiden nasıl kurtaracaklarını düşünüyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!