İşte otobüsteki patron!

Güncelleme Tarihi:

İşte otobüsteki patron
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2012 01:06

F.Bahçe’nin 29 yıl sonra kazandığı Türkiye Kupası’nda başrolü oynayan Alex’in “Büyük Patron” diye hitap ettiği eşi Daianne, stattan havaalanına takım otobüsüyle geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin sempatik yengesi, Alex’in eşi Daianne önceki gün oynanan kupa finalinin ardından Fenerbahçe takım otobüsündeydi. Daha önce tanık olmadığımız bu görüntü aslında sarı lacivertlileri yakından takip edenler için şaşırtıcı değildi. Alex’in “Büyük Patron” diye hitap ettiği ve son derece bağlı olduğu eşi Daianne, kupa töreninde sahaya inmiş ve Alex ile birlikte sevinmişti.

/images/100/0x0/55ea3c91f018fbb8f8732a86

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe takım otobüsüne binmek isteyen Daianne de Souza için Aykut Kocaman’dan özel izin alındı. Alex’in ricası üzerine daha önce görülmemiş bir uygulama ile Alex’in eşi takım ile birlikte otobüse bindi ve FB TV muhabiri Fatih Demirkol’un sorularını otobüsten yanıtladı.

Haberin Devamı

Türk kültürüne hayran

Daha önce katıldığı programlarda Türk kültürüne olan ilgisini sık sık anlatan ve Türk yemekleri konusunda artık bir uzman olan Daianne, F.Bahçe’yi öylesine benimsemiş ki, 29 yıl sonra gelen Türkiye Kupası zaferini izlemek için tercüman Samet’in bir arkadaşı ile gelmişti.

‘Ömer Abi’ sözü ile gelen dostluk

TÜRKİYE Kupası finalinin ardından F.Bahçelilerle, Bursasporlu futbolcuların dostluk gösterisi geceye damgasını vurdu. Ertuğrul Sağlam’ın F.Bahçeli futbolcuların yanına gelerek tebrik etmesinin yanı sıra Emre’nin de bu dostluğun oluşmasında özel çabası vardı. Bursalı futbolcular madalyasını alırken Ömer’e, Emre’nin, “Ömer Ağabey” diye bağırması ve tokalaşıp sarılmasının ardından iki takım futbolcuları sarmaş dolaş olmuş ve dostluk gösterileri gerçekleşmişti…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!