İşte maçtan sonra Mancini'den ilk sözler

Güncelleme Tarihi:

İşte maçtan sonra Manciniden ilk sözler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 21:02

Galatasaray teknik direktörü 4-0'lık Kasımpaşa maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

İşte mancini'nin o açıklamaları;

Maçın kırılma anı attıkları ilk goldü. Verdiği kararlarla maçı kıran ve maçın en büyük suçlusu hakemdi. Gerçekten kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum, Semih'e yapılan bariz faul var. Kasımpaşa'ya karşı 10 kişi oynamak kolay değil. Umarım bu hakemle bir daha karşılaşmayız. Mutlaka 11 kişi olsaydık farklı olurdu.

Bugün maça baktığınızda çok fazla söylenecek bir şey yok Semih'e yapılan bir faul var golden önce. 1-0 ve maçı bunun değiştirdiğini düşünüyorum. 10 kişi oyunuyorsunuz ve Kasımpaşa gibi önemli bir rakibe karşı.

3 tane arkadaşımızla rötasyona gittik. Çarşamba 8'de bugün 7'de maç yapıyorsunuz ve ister istemez dinlendirmek zorundasınız bazı oyuncuları. Bu tip değişiklikleri yaptık. Kasımapaşa'ya karşı oynuyorsunuz ve 10 kişi kaldığınız zaman kolay olmyyor. 1-0 iken Umutl'la önemli pozsiyona girdi. Pas atsaydı belki de 1-1 olacak. Bursaspor'a karşı 6-0 kazanan takım aynıydı. Sadece Burak yoktu.

Haberin Devamı

Felipe stoperdeyeken de pozsiyonlar verdik. Ceyhun oynarken verdik, Melo'yla vermedik diye bir şey yok.

Devre arasında iyi çalıştık eve ama bu çalışmaların meyvesini ikinci yarıda nispeten topladık. Diğer takımlarla kıyasladığınızda belki 8 tane fazla maç oynandı. Oynayan oyuncular da neredeyse aynı oyuncuar. 20 tane üst düzey oyuncunuz yok ve aynı oyuncularla oynamak zorundasınız. Bu yapılan çalışmaların ikinci yarıya yansımadığı konusuna katılmıyorum.

Bir suçlu varsa ben sorumluluğu alıyorum. Bugün hakem hakkında konuşmak istemezdim ama bizim açımızdan olumsuz olarak sahaya damga vuran bir hakem vardı. Takdir hakkını hep rakipten yana kullandı. En iyi hakem bu hakemse bir problem var diye düşünüyorum. Eğer bir sorun varsa sorumluluğu üstüme alıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!