işte geleceğin yıldızları

Güncelleme Tarihi:

işte geleceğin yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner, öğrencilerinden övgüyle bahsetti. Çetiner, ‘‘Bu gençler 2000'li yıllara damgasını vuracak’’ dedi.

Hepsi çok iyi

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Olimpiyat elemeleri grubunda başarılı sonuçlar alan ay yıldızlı ekibin, geleceğin A Milli Takım kadrosunu oluşturduğunu söyledi. Birbirinden yetenekli ve başarılı gençlerle çalıştığını belirten teknik direktör Çetiner şöyle konuştu:

Pırıl pırıl gençler

‘‘Türk futbolunda yepyeni bir dönemi başlıyor. Pırıl pırıl gençlerle geleceğin Türk Milli Takımı da kurulmaya başlanıyor. Şu andaki A Milli Takım'ın başarısı ortada. Ümit Milli Takım'ın futbolcuları da ağabeylerinin izinden başarıyla gidiyor ve hepsi, onların yerlerini doldurmaya aday.’’

Gözleri zirvede

Çetiner, bugün Ümit Milli Takım forması ile mücadele eden gençlerin 2000'li yıllarda Türk futboluna damgasını vuracağını belirtirken sözlerini şöyle noktaladı: ‘‘Türk futbolseverlerin içi rahat olsun. Son yıllarda tırmanışa geçen Türk futbolu yakın bir gelecekte zirvede yer alacaktır.’’

Ahmet: Hedefim A Milli Takım

Beşiktaş'ın ve Ümit Milli Takım'ın golcü futbolcusu Ahmet Dursun, Beşiktaş'a transfer olduktan sonra kendine olan güveninin daha da arttığını belirterek, ‘‘Büyük bir takımda oynamak ayrı bir duygu. Risk de taşıyor. Her zaman formda olmak zorundasınız. Bu da milli takımda oynadığım maçlara olumlu yansıyor. Artık tek amacım A Milli Takım’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!