İşte bu olmadı

Güncelleme Tarihi:

İşte bu olmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

İşin tadı kaçtı beyler. Trabzon'daki daha dumanı tüten dörtlük yenilginin rövanşını kendi sahanız ve seyirciniz önünde alamıyorsanız, almayı bir yana bırakın mağlup da oluyorsanız, bu işte bir iş var. Ya da sizlerde iş yok.

Şimdi çok iyi biliyorum her kafadan bir ses çıkıp teknik, taktikler hakkında bir sürü bilmişlikler yazılacak.

Ivırı zıvırı bir yana koyalım. Biz Fenerbahçe'nin yapısal bozukluğuna öncelikle Fenerbahçe takımındaki yapısal bozukluğa bir bakalım.

Fenerbahçe'de büyük bir tik bunalımı var. Yoo yoo sakın gülmeyin beni dinleyin de hak verin. Evli olan Rüştü, İlker ve Kemalettin'in dışında Uche Högh, Tayfun, Erol, Okacha, Tarık, Selahattin ve Boliç halen bekar. Nişanlılıkta bir mazeret değil. Üstüne üstlük problemli evlilik dumanları tüten Sabin'i de bu takıma ilave erdersiniz buyrun size bunalımlı koskaca Fenerbahçe onbiriri.

Herkes koymuş cebine parayı, yakmış gacoya abayı. Ohh babam ohh. Gel keyfim gel. Hepsi paparazzilere seks yemliği. Ne forma, ne maç, ‘‘sakatım babam'' diye kaç babam kaç. Olmaz böyle şey. Mehter marşı gibi bir hafta yenip, ikinci hafta yenilelim. Ondan sonra da bu takımdan hayır bekleyelim.

Ahh Fener. Ehh derdim Trabzonla bitse iyi. Sırada daha Fatih'in Hagi'li İlie'li ve Hakan'Galatasaray'ı var. Bakalım o gün ne halt edeceksiniz. Bekleyip göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!