İşte Beşiktaş ve Trabzon'un olası rakipleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Beşiktaş ve Trabzonun olası rakipleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2011 00:00

Beşiktaş ve Trabzonspor'un da mücadele edeceği 2. turun kura çekimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde TSİ 14:00'te yapılacak..

Haberin Devamı

AVRUPA'DA GRUPLAR BİTTİ, İŞTE SON DURUM

Siyah-beyazlı takım grubunu lider tamamladığı için kura çekimine 1. torbadan girecek. Şampiyonlar Ligi'nde 3. olarak Avrupa Ligi'ne gelen Trabzonspor ise 2. torbadan kura çekimine katılacak..

Bu iki takımın eşleşme ihtimali yok. Ayrıca Beşiktaş'ın, aynı gruptan bir üst tura yükseldiği Stoke City ile de eşleşme ihtimali yok.

İŞTE ARDA'NIN GOLÜ WEB TV

TORBALAR

1. torba: BEŞİKTAŞ, Manchester City, Manchester United, Olympiakos, Valencia, Sporting Lizbon, Athletic Bilbao, Schalke 04, Twente, Anderlecht, Paok, Standard Liege, PSV, Metalist Kharkiv, Club Brugge, Atletico Madrid (Arda Turan)
2. torba: TRABZONSPOR, Ajax, Porto, Viktoria Plzen, Stoke City, Lazio, Salzburg, Steaua Bükreş, Wisla Krakow, Lokomotiv Moskova, Rubin Kazan, Hannover 96, Warşova, AZ Alkmaar, Braga, Udinese

Haberin Devamı

Trabzonspor'un olası rakipleri: Manchester City, Manchester United, Olympiakos, Valencia, Sporting Lizbon, Athletic Bilbao, Schalke 04, Twente, Anderlecht, Paok, Standard Liege, PSV, Metalist Kharkiv, Club Brugge, Atletico Madrid (Arda Turan)

Beşiktaş'ın olası rakipleri: Ajax, Porto, Viktoria Plzen, Lazio, Salzburg, Steaua Bükreş, Wisla Krakow, Lokomotiv Moskova, Rubin Kazan (Gökdeniz Karadeniz), Hannover 96, Warşova, AZ Alkmaar, Braga, Udinese

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!