"İşte alın teri Fener'e hakem eli"

Güncelleme Tarihi:

İşte alın teri Fenere hakem eli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2011 11:19

Trabzonspor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında alınan galibiyetten çok, 3 penaltı verilen ve 1 kırmızı kartın çıktığı maçta Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 6-0'la geçmesi konuşuluyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ MAÇI MACAR BASININDA

Yerel gazeteler, taraftarlar ve yöneticiler Fenerbahçe'ye sert bir dille tepki gösteriyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin bitimine bir hafta kala şampiyonluk yarışına Fenerbahçe ile kafa kafaya giren Trabzonspor'un şampiyonluk umutları sürüyor. Ancak bordo – mavili camiadan Ankaragücü'nü 3 penaltı ve 1 kırmızı kartın gösterildiği maçta 6 –0'la geçmeyi başaran Fenerbahçe'ye sert eleştiriler geldi. Genel Sekreter Hasan Yener, Aykut Kocaman'ın yaptığı, "Trabzonspor'un penaltıları incelensin" açıklamasına tepki göstererek, "Şimdi de Fenerbahçe'ye verilen penaltılar incelensin. Biz kalan maçımızı da dürüst bir şekilde oynayıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim 9 puanı nasıl kaybettiğimizi söyleyenler, Fenerbahçe'nin kazandığı maçlara da iyi baksın" dedi.

Haberin Devamı

"HARAM OLSUN!"

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler de Fenerbahçe ve hakemlere öfke saçtı. Günebakış Gazetesi, "Fenerbahçe'ye direnen Ankaragücü'nü 26. dakikada hakem yıktı: Hakemlerin takımı Fenerbahçe" ve "Karadeniz fırtınası savaşıyor ama futbol baronları Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya karar vermişler: Senaristler çok usta, figüran da hakemler!" başlıklarını attı. Taka Gazetesi ise Fenerbahçe'ye yüklenerek, "Fenerbahçe yine şaibe ile kazandı, zirveyi bırakmadı: Gerçek şampiyon Trabzon" ve "Cüneyt Çakır, Fenerbahçe lehine uyduruk bir penaltı verdi, Ankaragücü'nün gardını düşürdü, ikinci penaltı ile üzerine düşen görevi yaptı: Haram olsun!" başlıklarını attı.

"PENALTI BAHÇE HESAPTA YOKTU"

İlkhaber Gazetesi ise, "Penaltıların gecesi" ve İşte alın teri, Fener'e hakem eli!" başlıklarını kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Son umut mucize" ve "Finale 7 kaldı" manşetlerini atarken, Karadeniz Gazetesi'nden Fenerbahçe ve hakemlere yönelik ağır eleştiriler geldi. Gazete, "Penaltıbahçe hesapta yoktu!" ve "Bitmedi 1 ihtimal daha var" başlıklarını attı. Türksesi Gazetesi ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetini, "Trabzonspor sahada kazanıyor, masada kaybediyor" başlığıyla okuyucularına aktardı.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ ÜZGÜN

Trabzonspor forması ile bu sezon altın çağını yaşayan ve toplamda 19 gol atmayı başaran Burak Yılmaz, cezalı duruma düştüğü için üzgün. Ligin son haftasında oynanacak olan Karabükspor maçında takımını yalnız bırakacağı için üzgün olduğunu belirten Burak, "Daha önce attığım gollerin şampiyonluk gelmedikten sonra bir öneminin olmadığını söylemiştim. Hala da böyle söylüyorum. Henüz hiçbir şey bitmedi. Son maçımızı kazanıp, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" diye konuştu.

TRANSFERLERİN YÜZDE 70'İ BİTTİ

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına da devam eden bordo – mavili yönetim , görüşmede olduğu futbolcularla yüzde 70 oranında anlaşma sağladı. Bu isimleri ligin bitiminin ardından açıklayacak olan yönetimin, sürpriz isimlerle de masaya oturduğu öğrenildi. Yönetimin anlaşma sağladığı oyuncular arasında Ajax'ın tecrübeli isimlerinden El Hamdaoi'nin de bulunduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!