İstanbulspor'da 6 imza

Güncelleme Tarihi:

İstanbulsporda 6 imza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2006 12:08

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından gerçekleştirilen ihale sonrası Marmara Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından satın alınan İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi takımlarından İstanbulspor, dış transferde 4, iç transferde de 2 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Ortakları arasında bulunduğu şirketin sportif danışmanlığını yapan eski milli futbolcu ve oyuncu menajeri Saffet Sancaklı, teknik direktörlüğe Naci Şensoy'u getirdiklerini, dış transferde 4 oyuncuyla sözleşme yaptıklarını, iç transferde de 2 oyuncularının mukavelelerini uzattıklarını söyledi.

Sancaklı, geçen sezon Azerbaycan Ligi takımlarından Turan'da görev yapan Naci Şensoy'un yardımcılığını eski futbolcuları Saffet Akbaş'ın yapacağını, kaleci antrenörlüğüne ise Alper Boğuşlu'nun getirildiği açıkladı.
Sarı-siyahlıların, Gaziantepspor'dan Şevki Koç ve Hakan Korkmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Mehmet Yılmaz, Bursa Merinosspor'dan da Serdar Karkın ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladığı, iç transferde de Mahmut ve kaleci Haluk ile yeniden anlaştığı bildirildi.

İstanbulspor, yeni sezon hazırlıkları için 8 Temmuz Cumartesi günü Gerede Esentepe Otel'de kampa girecek, 19 Temmuz'da da Nevşehir'de düzenlenecek turnuvaya katılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!