İstanbul görücüye çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul görücüye çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2001 00:00


Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu, 2008 Olimpiyat Oyunları’na aday olan İstanbul’a 20 Mart Salı günü gelerek incelemelerde bulunacak.
Haberin Devamı

Sırıkla yüksek atlama dünya rekortmeni Ukraynalı Sergei Bubka’nın da bulunduğu komisyon, 5 gün boyunca İstanbul’da 2008 Olimpiyat Oyunları için inşa edilen tesisler ile kenti gezecek.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Değerlendirme Komisyonu’nda şu üyeler bulunuyor:

Kang-Ro Yoon (Güney Kore), Robert McCullough, Simon Balderstone, Bob Elphinston (Avustralya), Francisco Elizalde (Filipinler), Craig Reedie (İngiltere), Thomas Sithole (Zimbabwe), Carlos Arthur Nuzman (Brezilya), Els Van Breda Vriesman, Hein Verbruggen (Hollanda), Patrick Baumann, Gilbert Felli, Olivier Niamkey (İsviçre), Catrin Norinder (İsveç), Jacqueline Barrett (İngiltere), Sergei Bubka (Ukrayna), Stephanie Cabessa (Fransa).

RENAULT’DAN DESTEK
2008 Olimpiyat Oyunları’na aday olan İstanbul’a bir destek de Renault firmasından geldi. Renault firmasının, İstanbul’a gelerek incelemelerde bulunacak Uluslararası Olimpiyat Komitesi Değerlendirme Komisyonu üyelerinin ulaşımlarını ve transferlerini sağlayacağı bildirildi. Renault’un, İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu’na teslim ettiği 4 adet otomobil ve 1 adet minibüs ile sağlanacağı kaydedildi. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!