İstanbul’da buluşuruz

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da buluşuruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2006 01:58

İstanbul Tenis Turnuvası’nda mücadele edecek olan ünlü Rus bayan raket Anastasia Myskina, Sharapova’nın da kortlara ineceğini öğrenince, "Desenize, onun ünlü çığlıkları Boğaz’da yankı yapacak" dedi.

İSTANBUL Tenis Turnuvası’nda raket sallayacak Rus Anastasia Myskina, güzel yurttaşı Maria Sharapova’nın da aynı kortlarda mücadele edeceğini Roma’da Hürriyet’ten öğrenince, "Desenize onun topa vururken ünlü çığlıkları Boğaz’da yankı yapacak" dedi. Roma Açık Tenis Turnuvası’nda sol baldırından sakatlanan Myskina, "Merak etmeyin, İstanbul’a gideceğim" diye konuştu.

WTA listesinde 13. sırada yer alan Roland Garos 2004 Şampiyonu Myskina, daha önce de Türkiye’de Gençler Turnuvası’nda oynadığını hatırlatarak, "Ama bu kez İstanbul’da ciddi bir turnuvaya katılıp yine ciddi bir turnuva olan Roland Garos’a en iyi şekilde hazırlanmak için gidiyorum. Umarım zevkli geçer" şeklinde konuştu.

Boğaz’da balık yiyeceğim

Maria Sharapova
gibi ünlü oyuncuların İstanbul’u tercih etmesinin bu turnuvayı yakında daha da önemsetip ünlüleştireceğini söyleyen Myskina "Geçen yıl Venus Williams İstanbul’da gördüğü ilgiyi anlata anlata bitiremedi. Bir de Türk yemeklerini çok sevmiş. Türk mutfağını yakından tanıyorum. Moskova’da arkadaşlarla zaman zaman takılıyoruz. Ama bu kez Boğaz’da balık yemek istiyorum" dedi.

Sakatlığının tamamen geçmesi halinde finalde yakın dostu Maria Sharapova ile karşılaşmak istediğini böylece Paris öncesi form ve sakatlık durumunu gözden geçirme fırsatı bulabileceğini de belirten Anastasia Myskina, en beğendiği tenisçinin Belçikalı Kim Clijsters olduğunu da itiraf etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!