İstanbul Cup'ta zafer Wozniacki'nin

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Cupta zafer Wozniackinin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 18:46

İSTANBUL Cup’ta adeta kendini bulan Caroline Wozniacki, İtalyan Roberta Vinci’yi korttan sildiği final sonrası şampiyonluğa 6-1 ve 6-1’le ulaştı.

Haberin Devamı

7 bin 500 kişilik merkez kortta nispeten dolu tribünlere oynanan finale iyi başlayan Woz, ikinci oyunda servis kırarken ilk sette durumu 2-0’a getirdi.

3. oyunda 5 hatalı servis kullanan Wozniacki, ace ile seti 3-0’a getirdi. Oyuna geç giren Vinci seti 3-1’e getirse de tecrübesine yakışmayacak basit hatalar yaptı ve 6. oyunda rakibinin servisini kıran Caroline Wozniacki ilk seti 6-1’le rahat geçti.

FİNALİ 67 DAKİKADA BİTİRDİ

5. ve ardından son oyunda Vinci’nin servislerini kıran (6-1) Danimarkalı güzel tenisçi 1 saat 7 dakika süren finalin ardından İstanbul’un kraliçesi oldu. Kupa seremonisinde 'Seneye görüşürüz' diyen Dünya eski 1 numarası Wozniacki, çok sevdiği İstanbul'dan şampiyonlukla ayrıldı.

ÇİFTLERDE ZAFER DOI-SVITOLINA'NIN

Kalashnikova-Kania ikilisini zorlanmadan geçen Misaki Doi ile Elina Svitolina çifti şampiyon oldu.

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta çiftlerde mutlu sona ulaşan Oksana Kalashnikova-Paula Kania’yı deviren Japon Misaki Doi ile Ukraynalı Elina Svitolina ikilisi oldu. Kıran kırana başlayan mücadelede taraflar maça karşılıklı setleri kırarak başladılar. Başa baş giden maçta 9. oyun da bir kez daha servis kıran Doi-Svitolina ikilisi son oyunda da hata yapmadı ve ilk seti 6-4 kazandı.

İkinci sette ise üst üste kırılan servisleriyle mücadeleye erken havlu atan rakipleri karşısında 6-0 gibi havalı skor alan Misaki Doi ile Elina Svitolina 52 dakikada şampiyonluğa uzandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!