Isparta kolları sıvadı

Güncelleme Tarihi:

Isparta kolları sıvadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Takımın başında yine Teknik Direktör Tarık Söyleyici olacak. Dış transferde dört futbolcu ile temasa geçildi. İç transfer görüşmeleri önümüzdeki hafta başlıyor.

Patron Söyleyici

Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan, 30 Haziran'daki kongreyi beklemeden kolları sıvadı ve ilk etapta Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile yeniden anlaştı. Karşıyaka, Aydınspor ve Adana Demir- spor'un gündeminde olan Teknik Direktör Tarık Söyleyici'yi İstanbul'a çağıran Yazgan, yaklaşık bir saat süren görüşme sonunda tecrübeli hoca ile el sıkıştı. Yazgan, ilk etapta dış transfer çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Bir kaleci, 3 forvet

Dış transferde dört futbolcu ile temasa geçen Ispartaspor'un listesinde geçen sezon İstanbul Maltepespor'dan kaleci Ali, Diyarbakırspor'dan Bayram, Giresunspor'dan Hamit ve geçen sezon Afyonspor'da kiralık oynayan Ankara Demirspor'un santrforu Şinasi bulunuyor. Pembe yeşilli yöneticiler, önümüzdeki hafta çarşamba veya perşembe günü de iç transferde sözleşmesi biten futbolcularla masaya oturacaklarını açıkladı.

Temmuz'da bitecek

Başkan Yazgan, şunları söyledi: ‘‘Geçmiş yıllardaki hatalardan ders çıkarıp işe takımı şampiyon yapan teknik direktörümüz Tarık Söyleyici ile yeniden anlaşarak başladık. Üç kulübün teklifine rağmen bizi kırmadı ve yine memleketinin takımını tercih etti. İç transferde bütün futbolcularımızla yeniden anlaşmak istiyoruz. En geç Temmuz ayı başında iç ve dış transferi bitirmeyi hedefliyoruz.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!