İspanyol basını Ahmet Dursun'dan çekiniyor

Güncelleme Tarihi:

İspanyol basını Ahmet Dursundan çekiniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

İspanyol basını, Beşiktaş ile Barcelona arasında yarın yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında, en çok Ahmet Dursun'dan çekiniyor.

El Mundo Deportivo gazetesi, Beşiktaş'a 3 sayfa ayırırken, siyah-beyazlı ekibin en tehlikeli futbolcusunun Ahmet Dursun olduğunu yazdı. Gazetedeki, ''Ahmet Dursun, Türkiye'nin Rivaldo'su'' başlıklı haberde şu görüşlere yer verildi:

"Barcelona, yarın bir kazaya uğramak istemiyorsan, Ahmet'e dikkatetmeli. O, Rivaldo gibi çok tehlikeli ve ne yapacağı belli olmuyor. İlk maçta attığı iki golle de Barcelona'yı yıkmıştı.''

Bu arada, gazetedeki bir yorumda, yarınki maçta teknik direktör Ferrer'in, Ahmet'i Puyol ile durduracağı kaydedildi.

MILAN'A GÖNDERME

İspanyol gazeteleri, Beşiktaş maçının yanı sıra kendilerini yakından ilgilendiren Milan-Leeds United maçına da geniş yer ayırdı.

Mundo Deportivo, İtalyan ekibinin İngiliz Leeds United karşısına tam kadro ile çıkması gerektiğini vurgulayarak, ''Milan, Leeds karşısında erkek gibi oyna'' başlığını attı.

"BARCA KAZANMALI"

El Preiodici gazetesi ise Barcelona'nın yarın kazanmaktan başka çaresi olmadığını belirtti.

Gazete, İstanbul'daki 3-0'lık yenilgiyi unutturmak ve ikinci tur şansını sürdürmek için Barcelonalı futbolcuların oldukça hırslandıklarını ve yarın farklı bir galibiyet alabileceklerini yazdı.Ayrıca gazete, Barcelonalı futbolcuların, Milan'da forma giyen İspanyol Jose Mari'ye yönelik anlamlı bir mesajına da yer verdi. Gazete, Barcelonalı futbolcuların ağzından, ''Hose bizim için oyna'' başlığını kullandı.

Bu arada, diğer büyük gazeteler ise Beşiktaş'a fazlaca yer ayırmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!