İsmail Kartal'dan Prandelli'ye jest

Güncelleme Tarihi:

İsmail Kartaldan Prandelliye jest
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2014 19:46

Galatasaray'ın teknik direktörü Prandelli ve Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal dev derbi öncesi birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

PRANDELLI:

Sadece futbol oynamaya gelmedik buraya Soma için buraya geldik. Aillere ve yetimlere güzel bir maç izletmek istiyoruz. İsmail Hoca’ya da başarılar diliyorum.

Fenerbahçe’ye başlamak avantaj mı?
Bizim için bu bir avantaj. Süper kupa maçı ile başlıyorum. Atmosferi görmek istiyorum. Bunun için sabırsızlanıyorum. Tabii kşi de maça polimiklerle başlamamalıyız. Bu stat seçildi. Biz Soma için buraya geldik. Ufak detayları göz ardı edebiliriz.

Sneijder kupayı ufak bir sakatlıkla kapadı. Onunla yakından ilgilendik. Kendisi çok istekli ve futbola aç bir oyuncu. Yarın sahada olacak. Onu izleme fırsatımız olacak. Son maçları ben de izledim. Futbolun dışında olaylar oldu. oyuncularımla da konuştum. Ben her zaman agresif bir takım severim ama bu fair play çerçevesinde olmalı. Umarım yarın her şey futbol adına güzel olur. Programda birkaç değişiklik yaptık ama bu program daha önce yapılmıştı. Birkaç maçı iptal ettik. Antrenman yapmayı tercih ettik. Tam olarak hazır olmayan bir takıma maç yaptırmayı tercih etmedik.


İSMAİL KARTAL:

Soma’da hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelirni mutlu etmeye çalışacağız. Her şey fair play içerisinde olur umarım. Hem futbolcular, hem teknik adamlar bunun için her şeyi yapmalıyız. Prandelli’ye ve Galatasaray’a başarılar dilerim. Biz biraz erken geldik. Sahayı gezdik. Tabii ki daha şartlarda oynamak güzel olurdu. Ama bu bölgede düzenlendiği için yapacak bir şey yok. Daha iyi şartlarda oynasak sakatlık risklerini aza indirebilirdik.

Biz kendi adımıza Galatasaray derbilerine alışık bir insanım. Rakibimizle hem futbolculuk hayatımda hem de teknik direktörlük kariyerimde çok karşı karşıya geldik. İki senedir alamadığımız bu kupayı alarak camiamıza hediye etmek istiyoruz. Bu öz güvenimizi arttıracak. Diego kadroda yok. İki takım antrenamına çıktı. Tam hazır değil. Hazır olduğu zaman bu takımda oynayacaktır. Bu konuyu onla konuştuk. Anlayışla karşıladı. O takımın çok önemli bir oyuncusu zamanı gelince oynayacaktır.

Haberin Devamı

İsmail Kartaldan Prandelliye jest


İSMAİL KARTAL'DAN PRANDELLİ'YE JEST

Haberin Devamı

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal basın toplantısı çıkışa yakın olmaısına karşın kendisi Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'ye öncelik verdi. Prandelli de İsmail Kartal'a bu jestinden ötürü teşekkür etti.

PRANDELLİ TÜRKÇE BAŞLADI
Türkçe merhaba diyerek Prandelli basın toplantısına başladı

PRANDELLİ, KARTAL'I DİNLEDİ
Prandelli, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a sorulan tüm soruları ve yanıtlarını da tercümanına çevirtti

BAŞ HARFLERİ T-SHİRTTE
Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu basın toplantısına ismi ve soyadının başharflerini yazan bir t-shirtle basın mensuplarının karşısına çıktı.

İsmail Kartal ve Emre Belözoğlu zemini inceledi

Haberin Devamı

Fenerbahçe teknik patronu İsmail Kartal ve kaptan Emre Belözoğlu basın toplantısı için stada gittiklerinde ilk iş olarak saha zeminini incelemek için soluğu sahada aldılar. Zeminin kötü durumu ikiliyi endişelendirirken Kartal'ın pasa dayalı oynayan takımı zemin nedeniyle uyaracağı belirtildi. Sarı lacivertlilerde karşılaşmada herhangi bir sakatlık olmaması için futbolcuların uyarılacağı da belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!