İşlerini bitirin

Güncelleme Tarihi:

İşlerini bitirin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Karakartal, Devler Ligi'ne katılma yolunda önünde son engel olan Rus rakibi ile yarın akşam BJK İnönü Stadı'nda mücadele edecek. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan Alfredo Tratalange yönetecek.

Rövanş 23 Ağustos'ta

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını konuk edecek. Bir önceki turda Bulgar rakibi Levski Sofya'yı eleyen siyah beyazlılar, saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu maçta güçlü rakibini devirip, 23 Ağustos'ta Moskova'da oynanacak rövanş karşılaşmasına rahat çıkmak istiyor.

Hakemler İtalyan

BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayıp, CINE 5'ten naklen yayınlanacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Alfredo Tratalange, Salvatore Marano ve Gianpierro Gregory hakem üçlüsü yönetecek. Öte yandan Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında çarşamba günü İsviçre’nin St. Gallen takımıyla deplasmanda 21.15’te karşılaşacak.

Antalyaspor UEFA kapısında

Antalyaspor, UEFA Kupası ön eleme turu ilk maçında yarın Azerbaycan'ın Kapaz Ganja takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bakü'nün Tofik Bahramov Stadı'ndaki karşılaşma Türkiye saatiyle 18.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Romanya Federasyonu'ndan Marcel Lica, Marius Beudreanu ve Adrian Vidan hakem üçlüsü yönetecek.

Savaşın ve kazanın

Beşiktaş Teknik Direktörü Scala, Lokomotiv Moskova maçı öncesi siyah beyazlı futbolcuları bu sözlerle motive ediyor.

İstanbul'da bitmeli

Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala, Rus takımı Lokomotiv Moskova karşısında maçın ilk yarısında gole gideceklerini ve turu İstanbul'da garantileyeceklerini ileri sürdü. İtalyan hoca, siyah beyazlı futbolcularla yaptığı toplantıda, ‘‘Savaşın, oynayın ve kazanın’’ dedi.

Kanat akınları

Siyah beyazlı takımın dünkü antrenmanında çalışma sistemini 4-4-2 üzerinde yoğunlaştıran Scala, ‘‘Kanatlardan Nihat ve Münch'ün rakip kaleye sürekli orta yapmalarını istiyorum. Nouma, Ahmet ve Mehmet gol yollarında yakaladıkları her pozisyonu değerlendirecekler’’ yorumunu yaptı.

Scala’dan defans oyuncularına uyarı

Kaleci Shronmu'yu da ceza alanı içersinde riskli hareketlerde bulunmaması konusunda uyaran Scala konuşmasını şöyle tamamladı: ‘‘Rus takımının forvetinde yer alan oyuncular çok hareketli. Bu nedenle özellikle kalecimiz ve defans oyuncularımız çok dikkatli olmalı.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!