İranlıların Trabzon sevgisi

Güncelleme Tarihi:

İranlıların Trabzon sevgisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2011 00:00

Komşu’nun 3 takımı hazırlık maçı için sıraya girdi.

Haberin Devamı

Geçen ay Suudi Arabistan’da özel karşılaşmaya çıkan bordo mavili takıma, İran’dan Pas, Persepolis ve Saipa kulüpleri de maç teklif etti.

BU sezon çok iyi bir performans gösteren Trabzonspor’un başarısı yurt dışında da ilgi çekiyor. Özellikle yakın coğrafyadaki ülkelerin takımları, bordo mavililerle maç yapmak için fırsat kolluyor.Geçtiğimiz ay içerisinde Suudi Arabistan’a giderek Al İttihad ile bir dostluk maçı oynayan Trabzonspor’a, İran takımlarından da hazırlık maçı teklifleri geliyor.

Temaslar sürüyor

Şu anda şampiyonluk yarışı devam ettiği için bu teklifleri beklemeye alan bordo mavili kulübün, İran takımları ile temaslarını tamamen koparmadığı öğrenildi. İran takımlarından Pas Hamedan, Persepolis ve Saipa takımlarının Trabzonspor’a dostluk maçı yapma teklifinde bulundu.

Şener umut verdi

Haberin Devamı

BORDO mavili kulübün başkanı Sadri Şener, kalan üç hafta öncesi asla karamsarlığa kapılmadıklarını vurgulayarak, “Henüz hiçbir şey bitmedi. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız gerekeni yapacaktır” dedi. Camianın ve taraftarların şampiyonluğa olan inançlarının hala üst seviyede olduğunu söyleyen Şener, “Önemli bir avantajı yitirip ikinciliğe düştüğümüz doğru. Elimizdeki fırsatı çok daha iyi değerlendirebilirdik. Ama bu fırsatı değerlendiremedik diye vazgeçmiş değiliz” diye konuştu.

Semih’ten vazgeçmiyorlar

TRABZONSPOR’un Semih Şentürk aşkı devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda görmek istediği oyuncular arasında yer alan Semih’in, Fenerbahçe ile henüz sözleşmesini uzatmamış olması bordo mavili kulübün iştahını kabartıyor. Etik kurallar çerçevesinde bu futbolcuyla temaslara başlamak için sezon sonunu bekleme kararı alan Trabzonspor’un, golcü futbolcuyu ikna etmek için çok ciddi bir teklif yapması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!