İpek'ten veda geldi

Güncelleme Tarihi:

İpekten veda geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2011 18:18

İtalya Açık'ta Shahar Peer ile birlikte mücadele eden İpek Şenoğlu, ikinci maçında Dulgheru ve Gajdosova'ya iki saate yaklaşan zorlu bir maçın ardından kaybetti ve elendi.

Haberin Devamı

WTA çiftler sıralamasında 85 numarada bulunan Türk tenisçi İpek Şenoğlu, Roma'daki çiftler ikinci tur mücadelesini kaybetti. İsrailli partneri Shahar Peer ile birlikte ilk turda 5 numaralı ekip Kirilenko/Vesnina'nın birinci setin ortasında sakatlık nedeniyle maçtan çekilmesiyle tur atlayan Şenoğlu, ikinci maçta Rumen Alexandra Dulgheru ve Avustralyalı Jarmila Gajdosova ile karşı karşıya geldi.

Teklerde Şarapova'ya yenildiği maçtan bir saat sonra bu mücadeleye çıkan Peer ile birlikte 57 dakika süren çekilmeli ilk seti bir set puanı karşılayarak 8/6'lık tie-break ile kazanan Şenoğlu, ikinci seti 7-5 yitirdi. Maç tie-break'te 4-1'i bulan Peer/Şenoğlu, bu avantajı kullanamadı. Önce 5-5'te durumu eşitleyen Dulgheru ile Gajdosova, maç tie-break'i 10/6 kazanıp tur atladı. 1 saat 49 dakika süren karşılaşmada Şenoğlu ve Peer, yüzde 47, rakipleri ise yüzde 54 return oranıyla mücadele etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!