İpekçi’de NBA heyecanı

Güncelleme Tarihi:

İpekçi’de NBA heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2007 00:00

Minnesota, bu akşam Abdi İpekçi Salonu’nda Efes Pilsen ile karşılaşıyor. Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak.

BASKETBOLDA bu akşam Abdi İpekçi Salonu’nda bir ilk gerçekleşiyor. EA Sports’un organizasyonu "NBA Europe Live Tour 2007" kapsamında bir haftadır İstanbul’da bulunan NBA takımlarından Minnesota Timberwolves, Efes Pilsen ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Böylece bir NBA temsilcisi ile takımımız Türkiye’de ilk kez maç yapacak. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı NTV naklen yayınlayacak.

Blatt’ı övdü

Geçen yıl ABD’de, NBA takımlarından Denver Nuggets ve Golden State Warriors takımlarıyla hazırlık maçları yapan Efes Pilsen, bir ilke daha imza atarak, Türkiye’de bir NBA takımıyla maç yapan ilk Türk takımı olacak. Minnesota, Türkiye’deki bir haftalık kamp çalışmalarını dün tamamlarken, antrenörü Randy Wittman, Türk hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Wittman, "İyi bir çalışma dönemi geçirdik. İstanbul’un büyük olması ve insanların sıcaklığı ilgimizi çekti" dedi. Wittman, Efes Pilsen’in ABD’li antrenörü David Blatt ile ilgili ise, "David Blatt çok iyi bir antrenör. Avrupa Şampiyonası’nda Rusya’nın başında çok başarılı oldu. Efes Pilsen için iyi tercih" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!