İnönü'de sessiz gala: 0-0

Güncelleme Tarihi:

İnönüde sessiz gala: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş ile F.Bahçe 36. TSYD Kupası'nın açılış maçında gol bulamadı


İki ezeli rakip, lig öncesi ilk ciddi sınavda birbirine diş geçiremedi. F.Bahçe'nin gole daha çok yaklaştığı maçta Murat, Faruk ve ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderen Schaffer'in vuruşlarında meşin yuvarlak, Beşiktaş kale direklerinde patladı.

Abdullah'ın düşürülmesiyle kazanılan frikik atışını Murat kullandı. Bu futbolcunun sert şutunda top Beşiktaş defansına çarparak kale direğinden döndü. Ali Eren tehlikeyi uzaklaştırdı.

Hengen'in sağ kanattan geliştirdiği kontratakta topu takip eden Nihat, Saffet ile Murat'tan sıyrıldı. Bu futbolcunun ceza alanı çarprazından vurduğu sert şutta top yan ağlarda kaldı.

Sağ kanattan Moldovan'ın ortasını takip eden Sergen sol çarprazdan vurdu. Kaleci Shorunmu topa sahip oldu.

Alpay'ın sağ kanattan ceza alanına yaptığı ortada Moldovan ile Schaffer yükseldi. Alman oyuncunun ters kafa vuruşunda top direkten döndü.

İlhan'ın pasıyla buluşan Ertuğrul kafayla topu Nihat'a indirdi. Bu oyuncu altıpas üzerinde sert vurdu. Top Rüştü'den döndü. İlk yarı golsüz sona erdi.

Sergen'in kontratağında topla buluşan Boliç ceza alanına nefis ortaladı. Faruk sert bir kafa vuruşuyla topu kaleye yolladı. Meşin yuvarlak direkten döndü.

Moshoeu orta alandan ok gibi fırladı, Beşiktaş defansını geçti, ceza alanı sağ çarprazında bulunan Faruk'a ‘‘al da at’’ dercesine bıraktı. Bu oyuncunun bekletmeden vurduğu sert şutta, top kale yerine auta gitti.

Tayfun, Faruk ile paslaşması sonucunda buluştuğu topu göğsüyle önüne indirdi. Shorunmu kalesini terkedip, topu kontrol etti.

Nihat'ın pasıyla hareketlenen Ayhan sol kanattan ceza alanı içine kadar topu sürdü ve sert vurdu. Kaleci Rüştü'yü geçen topu auta gitti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!