Iniguez: "Takım gibi oynadık"

Güncelleme Tarihi:

Iniguez: Takım gibi oynadık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2013 09:44

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (B) Grubu'nda Rusya'nın Nadezhda Orenburg takımını 93-67 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Roberto Iniguez De Heredia, takım oyununu iyi bir şekilde ortaya koyduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Roberto Iniguez, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, özellikle Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray ile oynadıkları maçın ardından önemli bir mücadeleye çıktıklarını belirterek, “Bugün takım gibi oynadık, önemli olan da buydu” dedi. Avrupa Ligi'nde sıralama için de önemli olan bir maça çıktıklarını vurgulayan Roberto Iniguez, “Hücumda çok pas yaptık. Bu maçtan çıkartacağımız önemli ders buydu. Böyle oynamaya devam edersek gelecekte daha iyi işler yapacağız. Öncelikle oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli oyunculardan Esra Şencebe ise Rus ekip karşısında farklı galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını kaydederek, “Hem hücumda hem savunmada iyi bir oyun sergiledik. Kupa finali sonrasında aldığımız bu galibiyetten dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı sergilemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!