İngiltere'de gündem Nuri Şahin

Güncelleme Tarihi:

İngilterede gündem Nuri Şahin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 11:40

West Bromwich Albion karşısında iki gol kaydederek, Liverpool'un İngiltere Lig Kupası'nda bir üst tura yükselmesini sağlayan Nuri Şahin, Ada basınında manşetlere çıktı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetesi The Sun, Nuri Şahin'in karşılaşmada olağanüstü bir performans gösterdiğine dikkat çekerken, Türk futbolcunun Liverpool için ne kadar önemli bir transfer olduğuna satırlarında yer verdi.

NURİ ŞAHİN MAÇA DAMGASINI VURDU / WEB TV

NURİ: "ÖZEL BİR AKŞAM YAŞADIM..."

Daily Mail'in "Nuri Şahin, Kop çocuklarının West Bromwich'i geçmesini sağlıyor" başlığıyla verdiği haberde, Liverpool adına ilk gollerini kaydeden Nuri'nin etkileyici performansının altı çizildi.

LUIS SUAREZ'DEN NURİ ŞAHİN'E...

The Times'da "Rodgers, Nuri'nin iki golüyle zaferi tattı" başlığıyla geçen West Bromwich – Liverpool maçı için en detaylı analizlerden biri The Telegraph'taydı. Henry Winter'ın maç yazısında, iki gol atan Nuri Şahin'in sol ayağıyla oyun kurma yeteneğinden bahsedildi.

Haberin Devamı

Britanya'nın önemli gazetelerinden The Guardian ise, Real Madrid'den kiralanan Nuri Şahin'in Brendan Rodgers'ın sisteminde kilit bir rol oynayabileceğini West Bromwich maçıyla beraber gösterdiğini ifade etti.

Popüler gazetelerden Daily Star'da "Rodgers, kahraman Şahin'i selamladı" başlığıyla yer bulan maç yazısında, Kuzey İrlandalı teknik adamın Nuri Şahin hakkında söyledikleri ön plana çıkarıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!