İnegölspor, şampiyonluk gecesi

Güncelleme Tarihi:

İnegölspor, şampiyonluk gecesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 10:10

Spor Toto 3.lig 1. Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 2.Lig'e yükselen İnegölspor, şampiyonluk gecesi düzenledi. “İnegöl'ün Güçlü 100'ü” kapsamında İnegöl Organize Sanayi Bölgesi bahçesinde düzenlenen gecede sanatçı Ebru Gündeş, eski ve yeni parçalarını seslendirdi.

İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, İnegölspor'un şampiyonluğunu kutlamak için bir araya geldiklerini anımsatarak, “Göreve geldiğimiz ilk günlerde yönetici arkadaşlarımızla İnegölspor'da yıllarca yapılmayan ve camiayı toparlayacak birkaç proje oluşturduk. Bunlardan ilki İnegöl'ün güçlü yüzünü tüm Türkiye'ye göstereceğimiz, bu akşamki yemek organizasyonumuzdur. İnegöl'ün güçlü yüzünü Türkiye'nin en güçlü ses sanatçılarından Ebru Gündeş'in göstereceğine inandık. Kendisini İnegöl'e davet ettik” dedi.

İnegölspor'a destek verilmesi gerektiğini belirten Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti:
“Mobilyasıyla, köftesiyle, kaplıcasıyla, sanayisiyle onlarca il ve ilçeden İnegöl'ümüze gelen insanlarımızın oluşturduğu kültür mozaiğiyle ve İnegölspor'umuzla biz marka bir kentiz, biz İnegöl'üz. 4 yıl aradan sonra şampiyon olarak yükseldiğimiz 2.ligde çok daha köklü ve il takımlarıyla mücadele edeceğiz. Biz kendimizde bu takımlarla mücadele edecek gücü hissediyoruz. Eğer mobilyacısı, sanayicisi, esnafı, basını, taraftarıyla tek yumruk olmayı başarabilirsek, kentimizin tanıtımında çok büyük güç olan İnegölspor'umuzu el birliğiyle daha üst liglere taşıyabiliriz. Bu yolda sizlerden destek bekliyoruz”

Gecenin sonunda AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, sanatçı Ebru Gündeş'e kızı Alara için İnegöl mobilyasını temsil eden özel bebek beşiği hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!