İnegöl yerinden memnun

Güncelleme Tarihi:

İnegöl yerinden memnun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2014 14:05

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Murat Mestan "İnegöl Belediyespor ait olduğu yerde kaldı" dedi.

Haberin Devamı

Mestan, yaptığı açıklamada, ligde play-out maçları oynanmaması ve normal sezonda son iki sırada yer alacak takımların bir alt lige düşmesi gerektiğini savundu. Play-out bölümünde zor bir süreç yaşadıklarını belirten Mestan, "Ligde kalmanız gerekirken sakatlıklar, aksilikler veya anlaşmazlıklarla zora girebiliyorsunuz. O yüzden play-out oynamak bence çok doğru değil" ifadesini kullandı.

Mestan, baraj maçlarının ikinci ayağında yaptıkları 3 maçı kazanarak büyük bir başarı elde ettiklerini anlattı. Gelecek sezon da Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele edeceklerini dile getiren Mestan, şöyle konuştu:

"İnegöl Belediyespor ait olduğu yerde kaldı ve bundan sonrası için yeni hedefler doğrultusunda çalışmalar devam edecek. Yeni bir program, yeni bir bütçe ve yeni bir hedefle ligde kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız ve Belediye Başkanımız, bir tarih belirleyecek. O tarihte takımımız toplanacak. Hem takıma lig sonu için bir yemek verilecek hem de hedefler için birtakım açıklamalar yapılacak. O tarihi biz de bekliyoruz. Onların uygun gördüğü tarihte takımla toparlanıp tekrar bir arada olacağız."

BAKMADAN GEÇME!