İnegöl Belediyespor'da transfer

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyesporda transfer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2013 18:48

İnegöl Belediyespor, Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Dalgıç ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

İnegöl Belediyespor, Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Esat Dalgıç'ı transfer etti. Kulüp Başkanı Adem Tayyar, İnegöl Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Dalgıç'ı kadrolarına dahil ettiklerini söyledi. Takıma, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi deneyimi bulunan bir oyuncu daha transfer ettiklerini dile getiren Tayyar, şöyle konuştu:

"Kendisine 'hayırlı, uğurlu olsun' diyorum. Esat yaklaşık olarak 6 yıl Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde oynamış, Emniyetspor, Tofaşspor ve Sivas 4 Eylül Belediyespor formalarını giymiş bir kardeşimiz. 25 yaşında, mevkisi smaçör ve boyu da 1,93 metre. Kendi mevkisinde oldukça iddialı bir kardeşimiz."

Kendisini bir yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan imzayı atan Dalgıç ise çalışıp taraftarların desteğini alarak başarılı olacaklarına inandığını ifade etti. Transferinin hem kendisi hem de yeni kulübü için hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Dalgıç, "Bir Bursalı olarak İnegöl Belediyespor'da olmaktan gerçekten çok mutluyum" değerlendirmesinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!