İnegöl Belediye, İvaylo Barutov'u renklerine bağladı

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediye, İvaylo Barutovu renklerine bağladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2013 15:52

Voleybol 2. Lig Erkek A Grubu ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımından İvaylo Barutov'u (37) transfer etti.

İnegöl Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, İnegöl Belediyesi Belediye Voleybol Salonu'nda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, daha önce birçok Türk kulübünde forma giyen Barutov ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını söyledi.

Ligde iyi performans sergilediklerini ve 3. sırada yer aldıklarını belirten Tayyar, “Biz hem teknik ekibimize hem de voleybolcularımıza güveniyoruz. Başarımızı daha da artırmak adına kadromuza taze kan ve heyecanlar katıyoruz. Sezonun ikinci yarısında başarımızı daha da üst seviyelere çıkarmak için İvaylo Barutov ile anlaştık. Kendisi, Sofya doğumlu. 1 metre 98 santimetre boyunda, 93 kilo olan Barutov, pasör çaprazı olarak oynuyor” dedi.
Tayyar, Barutov'un İnegöl Belediyespor'un ilk yabancı transferi olarak tarihe geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Barutov, daha önce Bursa Emniyetspor, Arkas, Halk Bankası, Ziraat Bankası, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş'ta oynadı. Barutov, bunların yanında Yunanistan, Fransa, Avusturya ve İran gibi ülkelerin çeşitli takımlarında da forma giydi. İnegöl Belediyespor Barutov'a, Barutov da İnegöl Belediyepor'a çok şey kazandıracaktır. Barutov, Türkçe bilmesi ve sevecen yapısıyla oyuncularımızla kısa sürede kaynaştı ve uyum içerisinde antrenmanlara çıkıyor.”
Konuşmaların ardından sözleşme imzalandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!