İnadına Carlos

Güncelleme Tarihi:

İnadına Carlos
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2009 00:00

Brezilyalı yıldızın hafta içindeki performansından memnun kalan Alman hoca, İstanbul BŞB maçında gol atan Vederson’u yedek soyunduracak. Daum, hafta boyunca ilgilendiği Özer’i ise kadroya almadı.

Haberin Devamı

GEÇEN haftaki İstanbul BŞB maçında Roberto Carlos’u yedek bırakarak herkesi şaşırtan Christoph Daum, Brezilyalı yıldızı Antalya’da ilk 11’de oynatacak. F.Bahçe’nin Alman teknik direktörü, devre arasında ülkesine dönmeyi planlayan Brezilyalı yıldızın hafta içindeki performansından memnun kalınca kadroda yine değişime gitme kararı aldı.

Yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşayan ve 8 lejyonerinden 2’sini yedek bırakmak zorunda kalan Daum, Antalyaspor maçında Deivid ile Lugano’yu yanında oturtacak. İstanbul Belediyespor maçında 3 puanı getiren golü atan Vederson ise Carlos’un kadroya girmesiyle yeniden yedek soyunacak.

Özer’i kadroya almadı
Son haftalarda ortaya konulan futboldan memnun kalmayan Christoph Daum, taraftarla polemiğe girdiği için eleştirilen Kazım’a bu akşamki maçta bir şans daha verecek. Alman hoca, hafta boyunca yakından ilgilendiği Özer Hurmacı’yı Antalyaspor maç kadrosuna almayarak herkesi şaşırttı. Dün basına kapalı gerçekleşen idmandan önce futbolcuları ile bir toplantı yapan Daum, 6 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek istediklerine dikkat çekti. Ve şunları söyledi: “Lig tarihinin en iyi başlangıç rekorunu kırmaya az kaldı. Eğer başarmak istiyorsak, her rakibe aynı ciddiyetle bakmalıyız.”

Hata yapmaya başladık

Kadrodaki her futbolcuya aynı yakınlıkta olduğunu vurgulayan Daum, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sezon başındaki tempomuz daha iyiydi. Herkes aynı ciddiyetle  çalışıyordu. Ancak son maçlarda hatalar yapıyoruz. Çok pozisyon bulmamıza rağmen fırsatları kullanamıyoruz. Futbol acımasız bir oyundur. Çekirge misali her maçta sıçrayamayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!