İmzayı atmazsa yumruk hazır

Güncelleme Tarihi:

İmzayı atmazsa yumruk hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 01:38

Melo’nun önüne, Albert Riera ile ettiği kavganın ceza faturası kondu.Brezilyalı, tercihini sarı kırmızılı takımdan yana kullanırsa cezadan kurtulacak. Başka bir kulübe imza atarsa kaderine razı olacak.

Haberin Devamı

FELİPE Melo’yu kadrosuna katmak için iki aydır büyük çaba sarfeden Galatasaray yönetimi, sambacıdan beklenen imzanın gelmesi halinde kendisine büyük bir jest yapacak. Riera ile yaşadığı tatsız kavga olayı sonrası kesilen fatura da ortadan kaldırılacak...

“Pitbull” lakaplı Melo için son olarak 30 milyon Euro’luk bir transfer paketi sunan sarı kırmızılı yönetim tecrübeli oyuncuya bir de 420 bin Euro’luk, Riera kavgası affı sürprizi yapacak... Bu para nereden çıktı. Hemen açıklayalım ve af düşüncesinin nedenini de yazalım...

Takım arkadaşları aracı olmuştu

6 Nisan 2012’ye döndüğümüzde Melo’nun, Manisa ile oynanan maç sonrası takım arkadaşı Riera’yı Florya’daki soyunma odasında tekme tokat dövdüğünü görüyoruz. Fatih Terim’in antrenman sırasında tartışmaları üzerine soyunma odasına gönderdiği Melo, kapıyı kilitleyip Riera’yı yumruklamış, takım arkadaşının kaşının açılmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

Terim’de iki futbolcuyu kadro dışı bırakmış ve asıl fatura da Riera’ya saldıran Melo’ya kesilmişti. Nitekim, sambacı da kadro dışı kaldıktan sonra Riera’nın evinin kapısında saatlerce bekleyip, gözü yaşlı bir şekilde özür dilemiş ve arkadaşlarının da Terim’den “İkisi de pişman. Onları affedin” ricası üzerine İspanyol yıldız ile birlikte takıma geri dönmüştü.

Galatasaray yönetiminin son hamlesi

Ancak Melo’nun, Riera’ya saldırısı perde arkasında sadece özürle sınırlı kalmadı. Yönetim ve teknik heyet Melo’ya ağır bir fatura kesmişti. Rakam da tam 420 bin Euro’ydu. Para cezası, Brezilyalı oyuncuya tebliğ edildi. Brezilyalı büyük kusur işlediğinin farkındaydı ve cezaya gıkını bile çıkaramadı. Kavga sonrası kesilen ceza Melo’dan tahsil edilmedi. Yönetim, takıma geri dönüp, dönmeyeceği belirsizliğini koruyan Melo’nun cezasını tekrar gündeme getirdi.
Sambcı tercihini sarı kırmızılı takımdan yana kullanması halinde 40 maç oynadığında ilk yıl alacağı 4.4 milyon Euro’nun yanı sıra 420 bin Euro’luk para cezasından da kurtulacak. Aksi halde Melo tercihini başka bir kulüpten yana kullanırsa, 420 bin Euro’luk ceza parası kendisinden hemen alınacak.

Haberin Devamı

Ve özür diledi

DAHA  önce Twitter’dan “Başkan çocukça davranıyor “ diyen Melo, dün çark etti. Brezilyalı futbolcu dün önce Twitter’dan kendisine yöneltilen “İstikamet Florya mı?” sorusuna “Evet” yanıtını verdi. Ardından çocukça davranma suçlamasını düzelten Melo, “Sözlerim yanlış anlaşıldı. Tercüme hatası da vardı. Transferimin olmasını çok istiyordum. Olmadı diye moralim bozuktu. Başkanımız harika insan.  Bana Fatih Terim ile birlikte çok yardımcı oldu. Birilerini kırdıysam özür dilerim” diye yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!