İmparator'a Yıldırım destek

Güncelleme Tarihi:

İmparatora Yıldırım destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2015 01:08

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Antalya’daki MHK Kış Semineri’nde konuştu.

Haberin Devamı

Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e, “Yabancı kararının mimarı Terim, önce İzlanda’ya neden 3-0 yenildiğimizi araştırsın” eleştirisi yönelten G.Saray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman’a yanıt verdi. TFF Başkanı, “Dün bizi üzen bir demeç daha oldu. Bir kulüp yöneticisinin yabancı kuralı ve Fatih Hocamızla ilgili basına yansıyan sözleri kabul edilebilir şeyler değil” dedi.

‘HERKES SÖYLEDiKLERiNE DiKKAT ETMELi’

DEMİRÖREN, “Hocamız gerekli görürse kendi cevap verir ama ben Federasyon açısından şunu söylemek istiyorum; TFF kararlarını yönetim kurulu alır. Sayın yönetici, bizzat kendi takımının, Başkanı, CEO’su ve Başkan Yardımcısı ile yeni kurala tam destek verdiğini de unutmuşa benziyor. Herkes söylediklerine dikkat etmeli” diye konuştu. Sözlerinin devamında ise şunları söyledi...
- Sayın Murat Ülker’in bize yolladığı özel mektubu basınla paylaşması etik açıdan doğru olmadı. Ülker, Passolig konusunda da yanlış bilgi sahibidir.

Haberin Devamı

‘FEDERASYONUMUZ TAMAMEN ŞEFFAF’

- MURAT Bey’e tüm sponsorları bir araya getiren bir kurul kurulması konusunda bir öneri de sundum ama geri dönüş olmadı. Kendisi röportajında Passolig’e ‘fişleme’ demiş ama İngiltere’de maça gitmek ve vize için kaç form doldurduğunu bir durup düşünsün.
- Benim içim rahat. Federasyonumuz tamamen şeffaf. Gelin MHK’yi atamayla değil, seçimle belirleyelim. Seçimi genel kurulumuz yapsın. Kamuoyu önünde ilgilileri bu öneriyi tartışmaya davet ediyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!