I'll score too many goals to F.Bahçe

Güncelleme Tarihi:

Ill score too many goals to F.Bahçe
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2011 00:00

G.Saray taraftarı: Fenerbahçe’ye gol atacak mısın Elmander? Galatasaray’ın İsveçli yeni golcüsü bu soruya İngilizce yanıt verdi.Gol sözüyle taraftarları coşturan İsveçli, 9 numaralı formayı Hakan Şükür’ün giydiğinin hatırlatılması üzerine, “O özel bir oyuncu. 9 numarayı başarıyla taşıyacağım” dedi.

Haberin Devamı

JOHAN Elmander… O, artık G.Saray’ın 9 numarası. Başkan Ünal Aysal’ın, Galatasaray’a kazandırdığı ilk isim olan Elmander tatilini 1 gün erken bitirip, Münih’te takıma dahil oldu ve Avusturya kampına katıldı. Touluse ve Bolton’daki başarılı kariyerinin ardından sarı kırmızılı takıma transfer olan golcü futbolcu, Münih Havaalanı’na erken gelince İstanbul’dan gelecek olan kafileyi takım otobüsünde beklemeye başladı.

Sohbet etti

Sarı kırmızılı taraftarlar, İsveçli golcüyü otobüste görünce büyük ilgi gösterdi. Tezahüratlar sonrası Elmander otobüsten indi, resim çektirmeye başladı. Korumalar ve güvenlik görevlileri taraftarları engellemeye çalışırken, golcü futbolcu araya girip, “Sorun yok. Bırakın, kimseyi kırmayın” diyerek G.Saraylı gurbetçilerle İngilizce sohbet etmeye başladı.

Haberin Devamı

Hakan Şükür’ü biliyorum

Sarı kırmızılıların, “Fenerbahçe’ye gol atacak mısın?” sorusuna, Elmander, “I’ll score too many goals to Fenerbahçe” (F.Bahçe’ye çok gol atacağım) cevabını verdi, taraftarlar da alkışladı.

Gol konusunda sabır da isteyen yıldız futbolcu, giyeceği 9 numaralı forma için “O forma bizim için özel. 9 numarayı Hakan Şükür giyiyordu” sözleri üzerine İsveçli, “Hakan Şükür’ü biliyorum. O özel bir oyuncu. 9 numara Bolton’da da giydiğim, benim için özel bir numara. 9 numarayı başarıyla taşıyacağım” yanıtı verdi.

Elmander, Terim için de, “Dünya çapında tanınan bir teknik direktör” dedikten sonra ayrıldı ve İstanbul’a gelmediği için takım arkadaşları ve teknik ekiple tek tek havaalanında tanıştı.

Kıran kırana idman

G.SARAY Avusturya’daki ilk çalışmasını dün akşam yaptı. Elmander ve Ujfalusi düz koşu yaparken çift kale çalışmasında ise G.Saray takımı hırslı bir görüntü çizdi. Bir pozisyonda Anıl ile Baros tartıştı.

Kapıda kaldılar

Münih Havaalanı G.Saray’ın gelmesi ile karışırken, dönen kapı bozulunca G.Saray’ın yıldız futbolcuları Milan Baros, Ujfalusi, Culio ve Serkan bir kaç dakika dönen kapıda mahsur kaldı.

SARI kırmızılı taraftarlar kafile otobüsünün önünü çembere alarak “Buraya gelmeyen Fenerli olsun” tezahüratları sonrası Sabri’ye üçlü çektirdi.

Haberin Devamı

Büyük kaptan” tezahüratı ile Arda Turan’a büyük sevgi gösterilirken, kadın gurbetçi taraftarlar da yıldız oyuncuya özel bir ilgi gösterdi. Arda, 2 kadın ile resim çektirdiği sırada, “Beyler, Aman Sinem görmesin” diyerek herkesi güldürdü.

Ve Cana Lazio’da

GALATASARAYLI Lorik Cana 5 yıllığına Lazio’da... Sarı kırmızılıların geçen yıl Sunderland’den 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Cana resmen Florya’dan ayrıldı. Galatasaray’ın kamp kafilesinde yer almayan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan’ın 2 gündür İtalya’da olduğu ve dün kesin anlaşmanın sağlandığı belirtildi.
Lazio Başkanı Lotito ile bir araya gelen Çalışkan’ın 5 yıllığına İtalyan ekibiyle anlaştığı ve Cana’nın pazartesi günü İstanbul’dan ayrılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Cambiasso için düğmeye basıldı

FATİH Terim’in istediği Cambiasso için yönetim resmen harekete geçti. Uruguay Milli Takımı’nda bulunan Muslera’ya imza attırmak için Arjantin’de bulunan G.Saraylı yöneticilerin, Copa America maçları nedeniyle bu ülkede olan Cambiasso ile bir araya gelecekleri öğrenildi. Yöneticiler, Cambiasso ile anlaşma sağlanması halinde Inter’le masaya oturacak.

Fatih Terim göze geldi

GALATASARAY’ın dünkü antrenmanında önce Fatih Terim’in ayağı kaydı, ayrıca idmanda yüzünde bant olan Terim’in gözünün bir santim altını tesisteki ağacın dalı kesti. Çalışma sonrası ise takım otobüsüne binmeyen İmparator’un Abdürrahim Albayrak ile bindiği BMW marka araç tesisten çıkarken taraftarların izdihamı nedeniyle direğe hafif şekilde çarptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!