İlk tedbir Arıboğan

Güncelleme Tarihi:

İlk tedbir Arıboğan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2013 00:01

Kötü gidişi durdurma adına bir dizi karar alan Galatasaray Yönetimi, Florya’nın bütün idari ve sportif sorumluluğunu Lutfi Arıboğan’a verdi.

Haberin Devamı

KADIKÖY’de alınan 2-0’lık yenilginin ardından Galatasaray Adası’nda başkan Ünal Aysal ile bir araya gelen yönetim kurulu olağanüstü kararlara imza attı.
Takımın bir an önce toparlanması adına alınan kararlardan ilki Florya hakkında oldu. Florya’nın güçlendirilmesi fikri ağır basarken, bu anlamda sürpriz bir atama gerçekleşti. Mancini’nin gelişi ile takıma her fırsatta zaman ayırmaya çalışan, geçtiğimiz yıl Galatasaray Kulübü’nde İcra Kurulu Başkanı ve CEO olarak göreve başlayan Lutfi Arıboğan’ın bundan sonra Florya’da mesai harcaması kararı alındı.

MANCİNİ VE FUTBOLCULARLA O MUHATAP OLACAK

Derbide alınan yenilgi ve G.Saray’ın ligde artık hataya tahammülünün olmadığı bu ortamda G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yönetim, İcra Kurulu Başkanı olan Lutfi Arıboğan’ın artık kulüpte mali ve idari konuları bir kenara bırakıp özellikle sportif kısım ile ilgilenmesini istedi. Bundan sonra teknik direktör Mancini’nin istekleri ve futbolcuların her türlü sorunuyla Arıboğan muhatap olacak. Arıboğan, yeni görevleriyle ilgili olarak kulüp başkanı Ünal Aysal’a bağlı çalışacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!