İlk maç Drammen takımıyla

Güncelleme Tarihi:

İlk maç Drammen takımıyla
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2010 16:10

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı'nın, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubu maçlarının programı belli oldu.

Grup karşılaşmaları, Avusturya'nın Bregenz kentinde 3-5 Eylül tarihlerinde oynanacak. Beşiktaş, ilk maçını 3 Eylül'de Norveç'in Drammen takımıyla yapacak. 4 Eylül'de Slovakya temsilcisi Tatran Presov ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı takım, gruptaki son maçını da 5 Eylül'de ev sahibi Avusturya'nın A1 Bregenz takımı ile oynayacak.

Beşiktaş, grup birincisi olduğu takdirde, Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda son üç yılın çeyrek finalisti Macaristan'ın MKB Veszprem, Fransa'nın Montpellier Agglomeration, Almanya'nın HSV Hamburg, Danimarka'nın KIF Kolding ve İsveç'in IK Savehof takımıyla mücadele edecek.

Çift devreli lig usulüne göre oynanacak Şampiyonlar Ligi grup maçlarında ilk 4 sırayı alan ekip, bir üst tura yükselecek.

Beşiktaş, ön eleme grubunu ilk basamakta tamamlayamazsa,, Avrupa kupalarına EHF Kupası 2. turundan devam edecek.

Siyah-beyazlılar, ön eleme grubunda ikinci olduğu takdirde Yunanistan şampiyonu PAOK ile üçüncü bitirirse Estonya şampiyonu Pölva Serviti ile EHF Kupası 2. turunda karşılaşacak. Beşiktaş, grubunu dördüncü sırada tamamlaması halinde ise Çek Cumhuriyeti takımı Gumarny Zubri ile bir üst tura adını yazdırmak için mücadele verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!