İlk karşılaşmalarda 3 Türk sporcu elendi

Güncelleme Tarihi:

İlk karşılaşmalarda 3 Türk sporcu elendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2013 09:39

İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın ilk gününde teklerde Anıl Yüksel, çiftlerde ise Barış Ergüden-Tuna Altına çifti elendi.

Haberin Devamı

Bu yıl 65'incisi düzenlenen American Express-İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın ana tablo maçlarının ilk gününde, Türk sporculardan teklerde Anıl Yüksel, çiftlerde ise Barış Ergüden-Tuna Altına elendi.

TED Spor Kulübü kortlarında yapılan toplam 75 bin dolar ödüllü turnuvanın ana tablo maçlarında, tekler kategorisindeki Anıl Yüksel, Boşnak rakibi Mirza Basic'e 7-6 ve 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup olarak, turnuvaya veda etti.

Çiftler kategorisinde ise Barış Ergüden-Tuna Altuna çifti, Philipp Petzschner-Martin Fischer çiftine 7-5 ve 6-4'lük setlerle 2-0 kaybederek elendi.

Turnuvada bugün yapılacak ana tablo maçlarında, Türk sporcular ikinci tura yükselmek için korta çıkacak. Teklerde Marsel İlhan ilk turda Boşnak Aldin Setkic ile mücadele edecek. Barış Ergüden turnuvanın 1 numaralı seribaşı İspanyol Guillermo Garcia-Lopez, Tuna Altuna ise İtalyan Matteo Viola karşısında tur vizesi arayacak.

Çiftler kategorisinde ise yarın Gökberk Ergeneman-Anıl Yüksel çifti, Austin Krajicek-Tennys Sandgren çiftiyle karşı karşıya gelecek.


BAKMADAN GEÇME!