"İlk hedefimiz gruptan çıkmak"

Güncelleme Tarihi:

İlk hedefimiz gruptan çıkmak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2013 09:23

İbar: "Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'ndaki ilk hedefimiz gruptan çıkmak"

Haberin Devamı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ'nin Genel Menajeri İbrahim İbar, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'ndaki ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

İbar, yaptığı açıklamada, Kayseri KASKİ'nin de yer aldığı Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası (C) Grubu maçlarının, yarın Erzurum'da başlayacağını ve 13 Ekim'de sona ereceğini belirtti. Grupta Beşiktaş, Canik Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ile ilk ikiye girme mücadelesi vereceklerini dile getiren İbar, şöyle konuştu:

"Hedefi olan bir kulübüz. Geçen sezonlarda hep başarılı sonuçlar alıp ligin üst sıralarında yer alıyorduk fakat Türkiye Kupası'nda şanssızlıklar yakamızı bırakmıyordu. Bu sezon bu şanssızlığı kırmak istiyoruz. Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah grubu birinci sırada tamamlayıp bir üst tura çıkacağız. Daha sonra 8'li finallerde de finale kadar gitmek istiyoruz. Takımımızda moraller yerinde. Sezon başında özel turnuvalara katılarak takımımızı lig ve kupa maçları öncesi en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. İnşallah güzel sonuçlarla Kayseri'ye döneriz."

BAKMADAN GEÇME!