İlk ayrılığa Tosic çözümü

Güncelleme Tarihi:

İlk ayrılığa Tosic çözümü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 22:25

Beşiktaş’ta Antalya maçında kart görüp cezalı duruma düşen Ersan, 12 maçta beraber mücadele ettiği Rhodolfo’yu Kasımpaşa’ya karşı yalnız bırakacak. Franco ve Milosevic’in süre alamaması sonrası Şenol Güneş, B planına sarılacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın stoper ikilisi ilk kez değişecek. Ligin 9. haftasını 22 puanla lider kapatan Kartal’da yarınki Kasımpaşa maçı öncesi, ‘savunma sorunu’ yaşanıyor. Antalya maçında sarı kart gören Ersan, Paşa’ya karşı yok.Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde bu sezon 12 maçın tamamında forma giyen Ersan, Rhodolfo ile birlikte ilk 11’in değişmez isimleri arasında yer aldı. Milli oyuncunun Kasımpaşa maçındaki yokluğu Şenol Güneş’i düşündürüyor...

FORMAYI İSMAİL’E KAPTIRMIŞTI

Diğer stoperler Milosevic ve Franco’nun süre almamaları Güneş’in aklına yeni bir alternatifi getirdi. Zorlu Kasımpaşa maçı öncesi Güneş’in stoperde görev vermeyi düşündüğü isim Tosic... Sırp oyuncu, G.Birliği dönemi ve Sırbistan Milli Takımı’nda zaman zaman sol stoper olarak forma giydi. Son üç maçta bekteki yerini İsmail’e kaptıran Tosic’in Kasımpaşa maçında Rhodolfo ile stoper ikilisini oluşturması sürpriz olmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!